Ομαδική υπόθεση αλλά …

Οι αμυντικές επιδόσεις και συμπεριφορά της ομάδας μας είναι ένα από τα ζητήματα που καλείται να διορθώσει ο Τραμετσάνι. Ο ΑΠΟΕΛ δέχεται κατά μέσο όρο περισσότερα από δυο τέρματα σε κάθε αγώνα, επίδοση που αποτυπώνει αρκετά παραστατικά το πρόβλημα.

Στην προσπάθεια να δοθούν εξηγήσεις και δικαιολογίες έχει ειπωθεί από τους δυο προπονητές που ήδη πέρασαν από τον πάγκο πως η καλή αμυντική λειτουργία είναι υπόθεση όλης της ομάδας.

Βασικά οι επιθετικοί αλλά και οι ακραίοι μέσοι θα πρέπει να λειτουργούν καλύτερα όταν η ομάδα βρίσκεται σε φάσης άμυνας.

Παρόλο που κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί την αναγκαιότητα αυτής της προσέγγισης είναι επίσης γεγονός ότι το πρόβλημα στο ΑΠΟΕΛ εστιάζεται και σε ατομικό επίπεδο. Ουσιαστικά είδαμε την ομάδα μας να δέχεται γκολ μετά από ατομικά λάθη παικτών.

Η επιστράτευση του Ρόμο για παράδειγμα σχετίζεται με την μέτρια παρουσία που είχε ο Βάτερμαν ενώ το μεγαλύτερο θέμα προκύπτει με τον Καρλαό ο οποίος δεν ξεκίνησε καλά τη χρονιά.

Η παρουσία του Βραζιλιάνου είναι βαρόμετρο για την ομάδα αφού υπό κανονικές συνθήκες λειτουργεί ως κυματοθραύστης και αυτός που θα καλύψει τα κενά των άλλων. 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!