Ομαλή μετάβαση μέσω ρεπό

Ένα από τα θέματα που δυσκολεύεται να διαχειριστεί καλά η ομάδα μας είναι η ομαλή μετάβαση από το Champions League στο πρωτάθλημα. Οι παίκτες αλλά και  το τεχνικό τιμ αναλώνουν τόσες ψυχικές δυνάμεις στο να ανταποκριθούν στη λάμψη της Ευρώπης που μετά τους είναι δύσκολο να επικεντρωθούν στον κάθε Τακτακαλά.

Το σημερινό ρεπό στον Αρχαγγέλο 48 ώρες πριν τον αγώνα με τον Ολυμπιακό έχει σαν στόχο να αποσυμπιέσει τους παίκτες οι οποίοι πρέπει να ξεχάσουν τη Ρεάλμ την εξάρα και το ότι έχασαν την ευκαιρία να γράψουν ιστορία.

Δεν πρέπει επίσης να στρέψουν από τώρα την προσοχή της στο θαύμα που θα επιχειρήσουν να κάνουν στο Wembley αφού κάτι τέτοιο θα είναι καταστροφικό στην προσπάθεια μας για ένα καλό σερί νικών στην Κύπρο.

Βασικά παίκτες και τεχνική ηγεσία πρέπει να δείχνουν σε κάθε αγώνα πρωταθλήματος ότι ιεραρχούν σωστά και ΑΠΟΕΛιστικα τα δεδομένα. Αν το κάνουν θα φανεί και στην πράξη ότι η κατάκτηση του πρωταθλήματος είναι ο πρώτος και μεγαλύτερος στόχος. Αυτός που θα διατηρήσει τους ικανότερους και του χρόνου στην ομάδα.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!