Ομίλους για να αποφύγουμε το κραχ

Κάθε φορά που δημοσιοποιούνται οικονομικά στοιχεία της εταιρείας ΑΠΟΕΛ γίνεται αντιληπτή η ανησυχητική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ομάδα μας και που απειλεί τα θεμέλια της. Η καθαρή ζημιά για το 2018 σύμφωνα και με τα στοιχεία που δημοσιοποίησε η ΚΟΠ ήταν για την εταιρεία ΑΠΟΕΛ 5.1 εκατομμύρια ευρώ, ποσό που προκύπτει λόγω της μη συμμετοχής μας σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Η εξάρτηση του ΑΠΟΕΛ από τα έσοδα της Ευρώπης είναι γνωστή αφού το μπάτζετ καθορίζεται εδώ και πολλά χρόνια σε ένα επικίνδυνο δεδομένο.

Αυτό που θέλει την ομάδα να συμμετέχει σε όμιλος ευρωπαϊκής διοργάνωσης τουλάχιστον κάθε δύο χρόνια.

Το ότι δεν τα καταφέραμε τη φετινή αγωνιστική χρονιά δημιούργησε την τρύπα των 5.1 εκατομμυρίων ευρώ η οποία εκτιμάται ότι θα είναι μεγαλύτερη με το τέλος του πρωταθλήματος.

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ήδη υπάρχει θέμα ρευστότητας αφού το οποίο αντιμετωπίζεται με κάποιες κινήσεις οι οποίες έχουν περισσότερο χαρακτήρα πυρόσβεσης.

Ανησυχητική κρίνεται επίσης και η διέξοδος σε προπληρωμένες.

Είναι για αυτό που η οικονομική βιωσιμότητα του ΑΠΟΕΛ απαιτεί κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος και στη συνέχεια συμμετοχή τουλάχιστον στους ομίλους του Europa League.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!