Ομόνοια Vs ΑΠΟΕΛ 0-2

Η ομάδα μας δεν έπαιξε ποδόσφαιρο αξιώσεων αλλά βρήκε τον τρόπο να φτάσει στο ζητούμενο και στην κορυφή. Το παράρτημα αμύνθηκε και μας δυσκόλεψε αλλά η βελτίωση στο δεύτερο ημίχρονο ήταν τέτοια που έφερε το ζητούμενο.

Το αν και πόσο θα μπορούμε να συνεχίσουμε σε αυτό το μοτίβο είναι κάτι που θα μας απασχολήσει στη συνέχεια.

Ο αγώνας

Η νευρικότητα ήταν το κύριο χαρακτηριστικό της ομάδας μας στα αρχικά στάδια του αγώνα η οποία μαζί με το προβληματικό πλάνο έκανε ανέφικτη τη δημιουργία προϋποθέσεων για γκολ. Ο Ποτέ ήταν απελπιστικά ξεκομμένος ενώ ο Εμπεσίλιο δυσκολευόταν να πάρει τις πρωτοβουλίες που έπρεπε έτσι το επιθετικό πλάνο της ομάδας μας περιορίστηκε σε ανούσια γεμίσματα που αποκρούονταν εύκολα από τους αμυντικούς.

Ο ρυθμός και η εξέλιξη του αγώνα ήταν ότι πιο καλό μπορούσε να συμβεί στην Ομόνοια που κατάφερε να αποφύγει τον αιφνιδιασμό ενώ είδε και τον διαιτητή να προσαρμόζεται στα δικά της δεδομένα.

Η μοναδική αξιόλογη φάση για την ομάδα μας έγινε στο 41 όταν μετά από σέντρα του Ζαχίντ ο Ποτέ έπιασε έπιασε την δυνατή κεφαλιά και η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και έφυγε έξω.

Στο επόμενο λεπτό ο διαιτητής επιβεβαίωσε ότι τελούσε υπό καθεστώς φόβου προκειμένου να μην αδικήσει τους πράσινους όταν δεν υπέδειξε πέναλτι σε ανατροπή του Σάλια από τον Βύντρα.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε καλύτερα για την ομάδα μας και στο 48 χάθηκε μεγάλη ευκαιρία όταν μετά από κεφαλιά του Μερκή ο τερματοφύλακας έδιωξε σε κόρνερ. Η πίεση και η διάθεση για να κάνουμε το κάτι παραπάνω καρποφόρησε στο 62 όταν μετά από κόρνερ του Ζαχίντ, ο Σόουζα με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίκτυα.

Το 0-1 δεν έτυχε σωστής διαχείρισης αφού η ομάδα μας οπισθοχώρησε και ήταν νευρική με πολλά εύκολα λάθη που έδωσαν την ευκαιρία στην Ομόνοια να πατά με ευκολία στην περιοχή μας.

Ο Δώνης έκανε τις κινήσεις από τον πάγκο αρχικά με τον Ντελατόρε και στη συνέχεια με τον Όρ, κινήσεις όμως που δεν είχαν ουσιαστικό αποτέλεσμα.

Στο 73 η άμυνας μας κοιμήθηκε και ο Βύντρα αστόχησε από καλή θέση. Στα τελευταία λεπτά οι χόχοι βγήκαν μπροστά και στις καθυστερήσεις ήρθε και το δεύτερο γκολ όταν ο Ντελατόρε διαμόρφωσε το τελικό 0-2.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

 

Κίτρινες: Ζαχίντ, Ποτέ, Σάλαι

ΑΠΟΕΛ
Πέρεθ, Νσούε, Εμπεσίλιο (90 Φαρίας), Ποτέ (83΄ Ορ), Ζαχίντ, Σάλαι (77΄ Ντελατόρε), Πολιάκοφ, Μοράις, Μερκής, Καρλάο, Σόουζα

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!