Όπως πρέπει

Η βαθμολογία από χτες άρχισε να διαμορφώνεται όπως πρέπει. Ο ΑΠΟΕΛ εδώ και αρκετές εβδομάδες δείχνει όλα τα στοιχεία που απαιτούνται από την ομάδα που θέλει και μπορεί να κατακτήσει το 6ο συνεχόμενο πρωτάθλημα.  Η ολοκλήρωση των υποχρεώσεων στο Champions League έδωσε τη δυνατότητα σε όλους να επικεντρωθούν στο πρωτάθλημα και αυτό έγινε άμεσα και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Το σερί νικών μας έφερε από χτες στην κορυφή της βαθμολογίας ενώ ακόμα πιο σημαντικό είναι το ότι αυτό έγινε εν μέσω τρομερών δυσκολιών.

Αναφερόμαστε στους τραυματισμούς οι οποίοι είναι πιο πολλοί και σοβαροί από κάθε άλλη χρονιά αλλά το βάθος στο ρόστερ και η αφοσίωση όλων στον Αρχάγγελο αποδεικνύεται καθοριστικότερος παράγοντας.

Η νίκη επί της Αελ με ανατροπή σκορ έχει ακόμα μεγαλύτερη σημασία αφού ήρθε με μια εντεκάδα ανάγκης. Ο Δώνης αναγκάστηκε να επιστρατεύσει ακόμα και τον φευγάτο Φαρίας προκειμένου να φτιάξει εντεκάδα. Ακόμα και έτσι όμως ή και με τον γυάλινο Μπερτόλιο βρέθηκε ο τρόπος να φτάσουμε στο ζητούμενο.

Και τώρα η Αεκ…

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X