Ώρα για απαντήσεις

Η προσπάθεια του ΑΠΟΕΛ για κατάκτηση και του φετινού πρωταθλήματος μπαίνει από σήμερα στην πιο καθοριστική φάση αφού αρχίζει η δεύτερη φάση με τα συνεχόμενα ντέρμπι. Είναι γνωστό ότι οι όποιες πιθανότητες της ΑΕΚ και του Απόλλωνα βασίζονται στον καταποντισμό της ομάδας μας από την ευρωπαϊκή της πορεία παρά στις δικές τους δυνατότητες.

Είναι για αυτό που ο σημερινός αγώνας με την Ανόρθωση θεωρείται κρίσιμος αφού ο ΑΠΟΕΛ προέρχεται από τον αγώνα με την Αντερλεχτ οπου έδωσε πολλές δυνάμεις ενώ προέκυψαν και οι γνωστοί τραυματισμοί που προστέθηκαν σε αυτόν του Βινίσιους.

Η ομάδας καλείται να ξεχάσει τους Βέλγους και τον επικείμενο επαναληπτικό και να μπορέσει να φύγει από το Αντώνης Παπαδόπουλος με τη νίκη που θα δώσει απαντήσεις και θα στείλει μηνύματα σε όλους.

Ο Απόλλων έχασε ακόμα δυο βαθμούς χτες στο ντέρμπι με την ΑΕΛ ενώ με νίκη θα μεταφέρουμε όλη την πίεση στην ΑΕΚ που αύριο αντιμετωπίζει την Ομόνοια. Το κυριότερο όμως είναι ότι θα έχουμε αρχίσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την προσπάθεια παραμονής και εδραίωσης στην κορυφή.

Το πλάνο

Ο Κρίστιανσεν θα προχωρήσει σε αλλαγές τόσο αναγκαστικές όσο και τακτικής στην προσπάθεια του να παρουσιάσει ένα σύνολο με ένταση και σωστό αγωνιστικό πλάνο. Οι Κάνιας, Αρτυματάς και Σωτηρίου θα είναι στο αρχικό σχήμα ενώ ερωτηματικό η απάντηση του οποίου έχει ενδιαφέρον και προεκτάσεις αφορά τους Γιαμπερέ, Λαγο και Μπερτόλιο.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X