Ώρα για αποδείξεις

Επειδή οι δικαιολογίες λιγοστεύουν επικίνδυνα ενώ ταυτόχρονα η βαθμολογική μας διαφορά από την κορυφή αυξάνεται, ο σημερινός αγώνας με την Ανόρθωση κρίνεται καθοριστικός και κρίσιμος. Το αν ο ΑΠΟΕΛ αντέχει οποιοδήποτε αποτέλεσμα πέραν της νίκης είναι κάτι που θα κριθεί στην πορεία αλλά όλοι θα κάνουν καλά Χριστούγεννα μόνο αν η ομάδα μπορέσει να κερδίσει.

Για να φτάσουμε στο ζητούμενο θα πρέπει πρώτα από όλα να το θέλουν οι παίκτες και η τεχνική ηγεσία. Η έλλειψη έντασης, διάθεσης και πάθους ήταν ένας από τους λόγους που δεν κερδίσαμε κανένα ντέρμπι μέχρι σήμερα. Είναι κάτι που προσβάλει τους πάντες στον Αρχάγγελο και επειδή πλέον δεν υπάρχει η δικαιολογία του Champions League πρέπει να προσέξουν.

Μια άλλη παράμετρος που θα κρίνει τον αγώνα είναι αυτή του ορθόδοξου και αποτελεσματικού πλάνου. Σε αυτό τον τομέα η τεχνική ηγεσία καλείται να διαβάσει σωστά τον αντίπαλο αλλά και τη δική μας ικανότητα να κάνουμε αυτά που πρέπει μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Πρακτικά η συμμετοχή του Καρλάο είναι καθοριστική αφού θα επιτρέψει την επαναφορά του 4-4-2 και θα διασφαλίσει θεωρητικά τουλάχιστον την σωστή αμυντική λειτουργία η οποία πάντα είναι καθοριστική στους αγώνες που κρίνουν πρωταθλήματα.

Είναι δεδομένο ότι ο ΑΠΟΕΛ θα συναντήσει εμπόδια όλων των ειδών και μια άκρως εχθρική ατμόσφαιρα. Διαιτητής επίσης θα είναι ο πάντα απρόβλεπτος Τράττος.

Τίποτε από αυτά όμως δεν είναι δικαιολογία αλλά κίνητρο.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!