Ώρα να πάρει μπρος;

Ένα από τα πολλά θέματα που ταλανίζουν την ομάδα μας αφορά τη βοήθεια που δεν έχει από παίκτες οι οποίοι θεωρητικά έπρεπε να κάνουν τη διαφορά. Η πιο χαρακτηριστική περίπτωση είναι του Ντε Βινσέτι ο οποίος επέστρεψε μετά βαΐων και κλάδων αλλά τέσσερις μήνες μετά ακόμα ψάχνεται.

Όλοι ήξεραν ή υποψιάζονταν ότι η αποχή του από την αγωνιστική δράση θα επηρέαζε αλλά κανένας δεν υπολόγιζε ότι θα χειμώνιαζε και ο Αργεντινός θα βρισκόταν μεταξύ πάγκου και κερκίδας.

Δυο μυικοί τραυματισμοί και γενικά η μέτρια παρουσία του στο λίγο διάστημα που αγωνίστηκε σκιαγραφούν μια εικόνα που έχει αρνητικές προεκτάσεις για τον ίδιο αλλά και την ομάδα.

Το ότι έμεινε εκτός αποστολής με την Πάφο ενώ δεν είχε κάποιο πρόβλημα τραυματισμού δεν είναι τυχαίο αφού ο Τραμετσάνι ήθελε να στείλει τόσο στον Αργεντινό όσο και στους υπόλοιπους ξεκάθαρα μηνύματα.

Είναι όμως δεδομένο ότι αν ο Αργεντινός δεν πάρει τα πάνω του ο ΑΠΟΕΛ δεν θα μπορέσει να ανταποκριθεί. Η αδυναμία να οργανωθούμε σωστά και να σκοράρουμε βγάζει μάτια όπως επίσης και η αφύσικη εξάρτηση στον Τάμαρι.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!