Ορθή εκτίμηση δεδομένων

Ενώ οι περισσότεροι οπαδοί μας προσπαθούν να καταλάβουν ακόμα πως με τη βοήθεια της τύχης μπορέσαμε να κερδίσουμε τον χτεσινό αγώνα, ο εκπρόσωπος τύτου της ομάδας μας προτρέπει να γίνει μια ορθή εκτίμηση των δεδομένων. Ο Πετεβίνος προσπαθεί βασικά να μετριάσει την τραγική απόδοση επικαλούμενος τις αλλαγές που έγιναν αλλά και το ότι ο Εθνικός Άχνας πραγματοποίησε την καλύτερη του φετινή εμφάνιση.

Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του όπως έγιναν στο Σουπερ Σπορ ΦΜ:

«Ήταν μια νίκη η όποια δεν ήρθε εύκολα, το πρώτο μέρος θα μπορούσε να τελειώσει με οποιοδήποτε σκορ, με τις δυο ομάδες να έχουν από 7 τελικές. Η αμυντική και επιθετική λειτουργία είναι θέμα ομαδικής προσπάθειας, δεν ήμασταν όσο καλοί θα θέλαμε, στο τέλος της ημέρας ξεχώρισαν κάποιοι παίκτες, κινηθήκαμε στην μετριότητα, έχουμε φθάσει τα 17 επίσημα παιγνίδια βρισκόμαστε συνεχώς σε εγρήγορση, έγιναν και πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα, είχαμε πέραν από τους τρεις βαθμούς και άλλα κέρδη, κρατάμε τα θετικά και βλέπουμε μπροστά».

Για τις πολλές αλλαγές: «Δεν είναι θέμα βάθους, αν αλλάξουμε δυο ενδεκάδες και να περιμένουμε ότι θα αποδώσουν το ίδιο πρέπει να είμαστε σωστοί και να εκτιμούμαι ορθά τα δεδομένα, κρατάμε την προσπάθεια και το νικηφόρο πνεύμα».

Για Σωτηρίου-Αλωνεύτη: «Υπήρξε αγώνας που αγωνιστήκαμε χωρίς επιθετικό, ο Πιέρος ωριμάζει συνεχώς και βελτιώνεται κι έχει πολύ μεγάλη προοπτική, παίκτης κλειδί όμως ήταν ο Αλωνεύτης, στο σύνολο του 90λεπτου μπορεί να ήταν ο πολυτιμότερος, αν τα συνοψίσει κάποιος είχε δυόμιση χρόνια αποχής, χθες ήταν πραγματικά εξαιρετικός».

Για δηλώσεις Κρίστιανσεν: « Οι προπονητές αναλύοντας τον αγώνα έχουν συγκεκριμένα πράγματα στο μυαλό τους, χθες ο Εθνικός έκανε την καλύτερη του εμφάνιση, έπαιξε καλό ποδόσφαιρο. Η νίκη μας επετεύχθητε απέναντι σε μια ομάδα, που έδειξε ότι μπορεί να σταθεί επάξια σε οποιονδήποτε αντίπαλο».

Για Πάρντο-Μπρεσάν-Μπερτόλιο: «Υπάρχουν ποδοσφαιριστές που μπορούν να αυξήσουν το αγωνιστικό επίπεδο, όπως ήταν ο Πάρντο, περιμένουμε και από τον Μπρεσάν την διάρκεια στο παιγνίδι του, γιατί δεν τίθεται θέμα για την αξία του. Για τον Μπερτόλιο, ήρθε στην ομάδα χωρίς να κάνει βασική προετοιμασία, αυτό είναι σημαντικό όσον αφορά την αγωνιστική διάρκεια. Χρησιμοποιούμε τους ποδοσφαιριστές που είναι στον υψηλότερο βαθμό ετοιμότητας».

Για το ντέρμπι με την ΑΕΚ: «Είναι ιδιαίτερα σημαντικό για μας γιατί γνωρίζουμε ότι με απώλεια θα βρεθούμε ακόμη πιο πίσω και θα προσπαθήσουμε αυτό να μην ισχύσει. Είμαστε το ΑΠΟΕΛ και θα πάμε για να πάρουμε το διπλό, απέναντι σε μια ομάδα που έχει κάνει το 3χ8. Το ΑΠΟΕΛ είναι φτιαγμένο για τέτοια παιγνίδια και δεν χρειάζεται να βρει επιπλέον κίνητρα»

Για προπώληση εισιτηρίων: «Σήμερα θα βγει ανακοίνωση για την προπώληση των εισιτηρίων. Η ΑΕΚ μας παραχώρησε περισσότερα εισιτήρια από το 10% και μπορούμε να έχουμε περισσότερο κόσμο».

Για Ντε Καμάργκο και Ορλάντι: «Αποτελούν επιπλέον επιλογές για τον προπονητή».

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!