Ως πότε θα είμαστε στο έρμαιο τους;

Σε έναν ακόμα αγώνα εξελίχθηκε το γνωστό σκηνικό με το άναμμα φωτοβολίδων από την κερκίδα την ευθύνη της οποίας έχουν οι οργανωμένοι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ. Το περιστατικό δεν ήταν μεμονωμένο και είναι για αυτό που πέραν του χρηματικού προστίμου η ομάδα μας κινδυνεύει να δώσει τον αγώνα με την Σπάρτα χωρίς οπαδούς καθώς υπάρχει βεβαρημένο ιστορικό.

Η συνάντηση που είχε τις προηγούμενες μέρες ο Πρόδρομος Πετρίδης με τους οργανωμένους δεν φαίνεται να είχε ουσιαστικό αποτέλεσμα αφού το ζητούμενο που ήταν να μην ανάψουν φωτοβολίδες δεν επιτεύχθηκε. Η δικαιολογία που προβάλλεται είναι ότι το άτομο που ευθύνεται λειτούργησε από μόνο του και δεν ανήκει ανάμεσα σε αυτούς που δεσμεύτηκαν για περιορισμό του φαινομένου. Πρόκειται για τη γνωστή δικαιολογία η οποία ενδεχομένως να είναι και η αλήθεια αλλά πλέον η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο.

Ο Πετεβίνος σε σημερινές δηλώσεις του είπες μεταξύ άλλων ότι ο ΑΠΟΕΛ πρέπει να προχωρήσει σε κάποια μέτρα που θα δώσουν τις λύσεις που χρειάζονται.

Δεν ξέρουμε αν και τι ακριβώς έχει κατά νου ο εκπρόσωπος τύπου της εταιρείας αλλά το σίγουρο είναι ότι μετά από χρόνια καθυστέρησης πρέπει να γίνει κάτι. Η διστακτικότητα των εκάστοτε διοικήσεων να πάρουν τα απαιτούμενα μέτρα έχει γιγαντώσει το πρόβλημα και πλέον είμαστε έρμαιο μιας μικρής και αποπροσανατολισμένης από τα ιδανικά του ΑΠΟΕΛ ομάδας ατόμων.

Η σχετική δήλωση του Νέκταριου Πετεβίνου:

“Υπάρχουν κάποιοι που δεν αντιλαμβάνονται πόσο κακό κάνουν στον ΑΠΟΕΛ και αναφέρομαι στο άναμμα φωτοβολίδων. Πληρώσαμε μέχρι στιγμής δεκάδες χιλιάδες ευρώ φέτος για τιμωρίες που έχουν σχέση με φωτοβολίδες. Χθες το απόγευμα μας ήρθε νέα τιμωρία από την UEFA για άναμμα φωτοβολίδων  στην Τσεχία με την Σπάρτα, ύψους 10 χιλιάδων ευρώ. Το πρόβλημα είναι ότι χθες, για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι, άναψαν φωτοβολίδες.

O ΑΠΟΕΛ τώρα πρέπει να περιμένει τη μοίρα του για το τι θα αποφασίσει η UEFA. Είτε θα πληρώσει βαρύ πρόστιμο, είτε αυτοί που άναψαν τις φωτοβολίδες, μαζί με άλλες χιλιάδες κόσμου του ΑΠΟΕΛ που δεν έκαναν κανένα λάθος δεν θα βρίσκονται στο επόμενο εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας μας, που αν παίζεται και η πρόκριση, τότε αυτοί που άναψαν τις φωτοβολίδες θα έχουν μπει στην εξίσωση για ένα κακό αποτέλεσμα της ομάδας. Είμαστε υπόλογοι, έχουμε βαρύ ιστορικό και εντός αλλά και εκτός έδρας. O ΑΠΟΕΛ αυτό που πρέπει να κάνει είναι να προχωρήσει σε κάποια μέτρα που θα δώσουν τις λύσεις που χρειάζονται”

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!