Ως την τελευταία αγωνιστική

Η συνέντευξη τύπου για το αυριανό παιχνίδι με τη Σπάρτα Πράγας τελείωσε πριν από λίγο. Ο Αρτυματάς επιλέγηκε να συνοδεύσει τον Κετσπάγια και ίσως η επιλογή αυτή να μην είναι τόσο τυχαία. Μέχρι την τελευταία αγωνιστική θα παίζεται η πρόκριση, είπε ο Κετσπάγια, κάτι που φανερώνει ότι τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κετσπάγια:

Μέχρι την τελευταία αγωνιστική θα παίζεται η πρόκριση. Ήρθαμε εδώ για το θετικό αποτέλεσμα, έχουμε κάποια προβλήματα όμως πάντα υπάρχουν αυτά. Κάνουμε τα πάντα για να μην αφήσουμε αυτά τα προβλήματα να φανούν στον αγωνιστικό χώρο. Στην Σπάρτα έφεραν καλούς παίκτες, είναι καλύτερη ομάδα από άλλες χρονιές. Το βλέπουμε και από την βαθμολογία στο πρωτάθλημα. Είδαμε κάποια εντός και κάποια εκτός έδρας παιχνίδια, ειδικά το τελευταίο ματς. Βάζει και δέχεται αρκετά γκολ. Περιμένει να κάνει το λάθος ο αντίπαλος και να χτυπήσει.

Τους ποδοσφαιριστές εκπροσώπησε ο Κωστάκης Αρτυματάς και έκανε τις ακόλουθες δηλώσεις:

Ο αυριανός αγώνας είναι σημαντικός. Θέλουμε το αποτέλεσμα, είναι κομβικής σημασίας για εμάς. Προετοιμαστήκαμε πολύ σκληρά γι’ αυτό. Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό αύριο. Είναι απόλαυση για μένα, είτε στο πρωτάθλημα είτε στην Ευρώπη να παίρνω διαφορετικές θέσεις. Κάθε ποδοσφαιριστής παίζει σε οποιαδήποτε θέση του ζητηθεί να προσφέρει.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!