Όταν είσαι ΑΠΟΕΛ είναι απώλεια

Η καλή παρουσία στο πρώτο ημίχρονο δεν συνοδεύτηκε με γκολ οπότε το μέτριο δεύτερο ημίχρονο έφερε το ισόπαλο αποτέλεσμα. Η Ανόρθωση δεν ήταν διεκδικητική αλλά είχε τη βοήθεια του Θεούλη ο οποίος φοβήθηκε να δώσει υπέρ μας πέναλτι στο 80 ενώ το VAR του έδωσε την ευκαιρία να ανακαλύψει επιθετικό φαουλ του Νσούε.

Ο ΑΠΟΕΛ ήταν η ομάδα που είχε επιθετικούς προσανατολισμούς στο πρώτο ημίχρονο διάστημα στο οποίο χάθηκε μια μεγάλη ευκαιρία με τον Εφραίμ όταν είδε τον Λόρια να αποκρούει το σουτ.

Ήταν ένα διάστημα όπου ο Μπεν Σαχάρ φεν μπόρεσε να κάνει αισθητή την παρουσία του αφού η μπάλα δεν έφτανε σε αυτόν εντός της περιοχή όπου θα μπορούσε να κάνει κάτι αξιόλογο.

Ο αγώνας ήταν μέτριος και έγινε ακόμα πιο βαρετός στην επανάληψη όταν ο ρυθμός της ομάδας μας έπεσε ακόμα περισσότερο. Ο Πουρσαϊτίδης προσπάθησε να φρεσκάρει την ομάδα με την είσοδο των Μπερν και Γκαρνέρ αλλά η εικόνα του ΑΠΟΕΛ δεν μπόρεσε να αλλάξει σε ουσιαστικό βαθμό.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Κίτρινες: Γκάρνερ

ΑΠΟΕΛ: 
Ουζόχο, Γουίλερ, Ενσούε, Ζόρζε, Σιέλης, Λουντέμο, Σατσιάς (62′ Μπερν), Ζαχίντ, Εφραίμ (73′  Ντε Βινσέντι), Ντονγκαλά (88′ Ανουάρ), Μπεν Σαχάρ (62′ Γκάρνερ)

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!