Ότι δείξεις θα πάρεις

Το ερώτημα του σε ποια κατάσταση θα δούμε την ομάδα μετά και τη νέα διακοπή θα απαντηθεί αρχικά αύριο μέσα από τον αγώνα με την ουραγό Δόξα. Η εικόνα της ομάδας δεν μπορεί να αλλάξει ριζικά από έναν αγώνα στον άλλο και είναι για αυτό που όπως σχολίασε ο Πετεβίνος ότι δείξουμε με τη Δόξα θα έχει συνέχεια και με την Καραμπά.

Ο εκπρόσωπος τύπου μίλησε επίσης και για τον Ντε Βινσέτι που επέστρεψε από την Αργεντινή αλλά δεν μπορεί να προπονηθεί ακόμα…

Για τα συνεχόμενα παιχνίδια: «Θα είναι μια απαιτητική περίοδος με πολλά και σημαντικά παιχνίδια. Τα ευρωπαϊκά, ίσως να είναι και καθοριστικά. Στο πρωτάθλημα έχουμε δώσει μόνο δύο αγώνες και έχουμε την ευκαιρία να εκμεταλλευτούμε τις απώλειες των ανταγωνιστών μας».

Για τον αγώνα με τη Δόξα: «Έρχεται σε μια περίοδο που είχαμε αγωνιστική αδράνεια. Πάντα υπάρχει ερωτηματικό η εικόνα, όταν προερχόμαστε από διακοπή. Τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή, αν μου έλεγες να κάνω 8 νίκες χωρίς να παίξω καλό ποδόσφαιρο, δεν θα έλεγα όχι. Αυτό που πρέπει να κοιτάξουμε είναι ότι θα πρέπει να μπούμε δυνατά, να βρει η ομάδα ρυθμό. Ότι δείξουμε στον αγώνα με τη Δόξα θα έχει συνέχεια και με την Καραμπάχ».

Για τα αγωνιστικά νέα: «Ο Εφραίμ είναι στο γήπεδο, αλλά δεν ακολουθεί το κανονικό πρόγραμμα. Ο Ντε Βινσέντι έκανε τρεξίματα στο γήπεδο, αλλά θα χρειαστεί χρόνο για να συμμετέχει στο πρόγραμμα. Είναι στο απουσιολόγιο για αύριο. Θα είναι ένας ανηφορικός Οκτώβριος και ένας ανηφορικός μισός Νοέμβριος».

Για τον κόσμο και την προσέλευση που δεν αναμένεται να φτάσει σε ψηλά επίπεδα: «Αυτό είναι το δεδομένο της εποχής. Αναγκαζόμαστε να μνημονεύουμε κάποια πράγματα. Διαβάζουμε κάποια πράγματα για τον αριθμό ατόμων που έχουν εκδώσει κάρτα φιλάθλου . Θα πρέπει να σταματήσουμε να μετράνε κάρτες, αλλά να δουν κάποια άλλα πράγματα και αν αυτό το μέτρο εξυπηρετεί την ανάπτυξη του αθλητισμού. Θα πρέπει να μας πουν πόσοι από αυτές τις 91.000 ήρθαν έστω και μια φορά στο γήπεδο. Πόσοι πήγαν γήπεδο σε 2 ή 3 αγώνες και πόσοι σε όλους τους αγώνες. Το τελευταίο, δεν μπορεί να ξεπερνά τις 5.000-6.000. Η πολιτεία θα πρέπει να κάνει μια ποιοτική έρευνα για το τι σου έχει προσφέρει και τι σου έχει βελτιώσει. Αυτό που βλέπουμε είναι ότι δεν υπάρχει στρατηγική φιλοσοφία».

Για το γεγονός ότι ο Ντε Βινσέντι μετέβηκε στην Αργεντινή και για το αν επηρέασε το πρόγραμμα που ακολουθούσε: «Ότι θα έκανε στην Κύπρο, το έκανε και στην Αργεντινή. Το ίδιο έγινε και με τον Μπέζιακ. Πήρε άδεια και πήγε πέντε μέρες πιο νωρίς στην εθνική του. Και ο Χάνι πήρε άδεια και πήγε στην Ιορδανία».

Για το ταξίδι του Τέτι στο εξωτερικό: «Είναι η τακτική του. Αυτός είναι ο ρόλος του. Παρακολουθεί αγώνες συνεχώς. Έκανε και άλλα ταξίδια. Έτυχε και βγήκε στη δημοσιότητα το τελευταίο του ταξίδι. Έτσι λειτουργούν οι αθλητικοί διευθυντές».

Για τον ορισμό Νεόφυτο Νεοφύτου, ένας διαιτητής που βρέθηκε στο στόχαστρο του ΑΠΟΕΛ στον αγώνα με την ΕΝΠ: «Δεν έχω να κάνω σχόλιο. Υπεύθυνη είναι η επιτροπή διαιτησίας. Όταν έχουμε παράπονο το λέμε».

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!