Ότι δεν κάναμε προηγουμένως

Η ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων της Κύπρου σηματοδοτεί την αντίστροφη μέτρηση για την επανέναρξη του πρωταθλήματος, όπου ο ΑΠΟΕΛ καλείται να κάνει κάτι που δεν κατάφερε ακόμα τη φετινή χρονιά. Αυτό δεν είναι κάτι άλλο από το να κερδίσει την ΑΕΚ και να κάνει ακόμα ένα βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Οι πρώτες δυο προσπάθειες δεν έφεραν το ζητούμενο αφού στον εκτός έδρα αγώνα του πρώτου γύρου μείναμε στο 1-1. Για όσους θυμούνται η ομάδα μας ήταν ανώτερη αλλά ένα αμυντικό λάθος στάθηκε αρκετό για να μας στερήσει τη νίκη. Στο ΓΣΠ λίγους μήνες μετά οι δυο ομάδες έφεραν και πάλι 1-1.

Ήταν ένας αγώνας όπου η αποδεκατισμένη ΑΕΚ απέτρεψε την ήττα παίζοντας με περισσότερο πάθος και εκμεταλλευόμενη και πάλι μια ολιγωρία της αμυντικής μας γραμμής με την οποία πήρε προβάδισμα στο σκορ.

Ότι και αν δοκίμασε στους δυο αυτούς αγώνες ο Κρίστιανσεν δεν έφερε ουσιαστικό αποτέλεσμα και το ζητούμενο είναι να τα καταφέρουμε σε λίγες μέρες. Η απουσία του Τρισκόφσκι δεν πρέπει να εφησυχάζει τους δικούς μας έστω και αν η επιθετική γραμμή των μάντηων βασίζεται σε υπερβολικό βαθμό στον Σκοπιανό.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X