Ότι έκαναν και με την ΑΕΚ

Ο αγώνας με τον Απόλλωνα παρουσιάζει αρκετές ομοιότητες με αυτόν της περασμένης αγωνιστική με την ΑΕΚ. Ο ΑΠΟΕΛ καλείται εκ νέου να περιορίσει τους ακραίους επιθετικούς της Λεμεσιανής ομάδας πάνω στους οποίους βασίζεται σε μεγάλο βαθμό η επιθετική ανάπτυξη του αντιπάλου μας. Ο Κετσπάγια ξέρει επίσης ότι το παιχνίδι της ομάδας του Εμάνουελ περνά από τα πόδια του Ντα Σίλβα, οπότε θα πρέπει να βρεθεί και ο τρόπος με τον οποίο θα περιοριστεί όπου και αν αγωνιστεί.

Βασικά η αμυντική λειτουργία της ομάδας μας θα είναι και πάλι αυτή που θα θέσει τις βάσεις για τη νίκη με το να διατηρήσει το μηδέν παθητικό. Το σερί των 12 νικών χτίστηκε πάνω σε αυτή τη λογική και αυτό είναι το ζητούμενο και απέναντι σε μια ομάδα που σκοράρει εύκολα στους τελευταίους αγώνες.

Αν λοιπόν ο Πάρντο και συμπαίκτες του καταφέρουν να διατηρήσουν το μηδέν παθητικό θα έχουν κάνει το πρώτο και πιο αποφασιστικό βήμα. Εννοείται ότι υπάρχει και η μεγάλη πρόκληση του να λειτουργήσει σωστά και το επιθετικό κομμάτι, έστω και χωρίς τις βοήθειες αυτών που θα απουσιάσουν.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!