“Ότι πιο δύσκολο..”

Για την ανάγκη να μπει μια άνω τελεία όσον αφορά το Champions League αλλά και για την τρομερά δύσκολη θέση στην οποία βρέθηκαν τα νέα απόκτηματα της ομάδας, σχολιάσε μεταξύ άλλων ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας μας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πετεβίνου όπως έγιναν στο Σπορ ΦΜ:

Για τα κέρδη του ΑΠΟΕΛ από το Τσάμπιονς Λιγκ και τη Ρεάλ:
«Η οποιαδήποτε συμμετοχή Κυπριακής ομάδας στο Τσάμπιονς Λιγκ είναι εμπειρία ζωής. Από πλευράς ΑΠΟΕΛ προσφέρει τόσο σημαντικές στιγμές και εμπειρίες αλλά ταυτόχρονα με κάθε συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ η ομάδα μεγαλώνει. Αυτό που ζει ο ΑΠΟΕΛ είναι η αποκόμιση εμπειριών που σε μεγαλώνουν. Ο ΑΠΟΕΛ ξεπερνά τις δυνάμεις του, προσπαθεί και παλεύει τα πάντα. Θα σταθώ σε μια δήλωση του Γιώργου Δώνη πριν από τον αγώνα όταν είπε πως ο ΑΠΟΕΛ αφού συμμετέχει για 4η φορά στα τελευταία 9 χρόνια στη διοργάνωση έχει απαιτήσεις. Αν βγάλουμε τις απαιτήσεις από τα στενά πλαίσια των βαθμών, η ομάδα προσπάθησε και έπαιξε ποδόσφαιρο απέναντι στην Ρεάλ Μαδρίτης. Όταν είχαμε την μπάλα προσπαθούσαμε να έχουμε μια καλή ανάπτυξη και γενικότερα δώσαμε έμφαση στην προσπάθεια. Σίγουρα το τελικό αποτέλεσμα δεν μας αφήνει ικανοποιημένους όμως η προσπάθεια ήταν θετική. Ήδη σκεφτόμαστε τον επόμενο αγώνα με την Τότεναμ»

Για τις αλλαγές του Τσάμπιονς Λιγκ:
«Μόνο κέρδος έχει μια Κυπριακή ομάδα από τη συμμετοχή της στο Τσάμπιονς Λιγκ. Και αυτό πρέπει να το δούμε και με τα μεγέθη. Το Τσάμπιονς Λιγκ έχει αλλάξει πολύ από την πρώτη φορά που μπήκε ο ΑΠΟΕΛ. Φτάνουμε να βλέπουμε τη δευτεραθλήτρια της Αγγλίας ως Τρίτη ομάδα στον όμιλο. Ξέραμε από την αρχή πως κληρωθήκαμε σε ένα πολύ δύσκολο όμιλο. Δεν ξέρω αν υπάρχει πιο δύσκολος όμιλος ακόμη και αν κάναμε τον όποιο συνδιασμό θέλαμε πριν την κλήρωση».

Για τα εισιτήρια των Ευρωπαϊκών:
«Η ΟΥΕΦΑ βάζει ένα όριο σε εισιτήρια που παίρνουν οι φιλοξενούμενες ομάδες. Υπάρχουν ομάδες που δεν τα καλύπτουν και υπάρχουν και άλλες που θέλουν ακόμη περισσότερα εισιτήρια. Πολλές φορές μένουν εισιτήρια, όμως δυστυχώς κληρωθήκαμε με ομάδες που εξαντλούν όλα τους τα εισιτήρια. Τώρα είμαστε στη φάση 1 που αφορά εισιτήρια των κατόχων διαρκείας «Μόνο ΑΠΟΕΛ» και ύστερα θα προχωρήσουμε στη φάση 2 και φάση 3»

Για τον αγώνα με την Ανόρθωση:
«Αυτό που κάνουμε ως ομάδα τη δεδομένη στιγμή είναι να βάλουμε μια άνω τελεία στο Τσάμπιονς Λιγκ και βλέπουμε το πρωτάθλημα. Ήρθαμε πίσω, κερδίσαμε μια μέρα αποθεραπείας στην Ισπανία και ξεκινούμε την προετοιμασία για τον αγώνα με την Ανόρθωση. Δεν υπάρχουν προβλήματα πέραν των γνωστών. Δηλαδή, ο Μπερτόλιο, ο Εφραίμ, ο Μιλάνοφ και ο Ιωάννου είναι εκτός όμως ο προπονητής έχει στην διάθεση του τον Ορ και τον Σόουζα»

Για τους νέους παίκτες:
«Είναι περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που είναι η αλήθεια ένεκα του νεαρού της ηλικίας τους, όχι απλώς του ρίξαμε στα βαθιά, αλλά τους βάλαμε ότι πιο δύσκολο μπορεί να υπάρξει. Έπαιξαν με την Νέα Σαλαμίνα και μετά με την Ρεάλ Μαδρίτης. Σίγουρα έχουν κερδίσει πολλά από τις παραστάσεις που έλαβαν και πιστεύουμε πως θα βοηθήσουν πολύ την ομάδα για αρκετά χρόνια»

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!