Ούτε στο παρά ένα

Απομένουν λίγες ώρες για να εκπνεύσει η χειμερινή μεταγραφική περίοδος και όλα συνηγορούν ότι δεν θα υπάρξει άλλη προσθήκη στο ρόστερ της ομάδας μας. Παρόλο που την τελευταία μέρα προκύπτουν κάποιες αξιόλογες περιπτώσεις στο μεταγραφικό παζάρι, δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι θα συμβεί κάτι τέτοιο για τον ΑΠΟΕΛ.

Τα απαιτούμενα για να γίνει ακόμα μια μεταγραφή είναι τέτοια που έγινε ξεκάθαρο τις τελευταίες μέρες ότι αν δεν προχωρήσουμε στην αγορά κάποιου παίκτη, δύσκολα θα βρισκόταν κάποιος έτοιμος που να είναι και ελεύθερος.

Η συζήτηση πλέον για το αν χρειαζόμασταν επιθετικό ή αμυντικό χαφ γίνεται περισσότερο ακαδημαϊκή και η απάντηση θα δοθεί τους επόμενους μήνες μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Χωρίς αμφιβολία η ομάδα έχει ελλείψεις και στις δυο θέσεις με τον Κετσπάγια να κρίνει ότι αυτές στην επίθεση είναι μεγαλύτερες.

Όταν σε λίγες ώρες επιβεβαιωθεί και επίσημα ότι δεν θα υπάρξει αλλαγή στο ρόστερ θα θυμηθούμε και τον Πιατκόφσκι. Ο Πολωνός που πλέον έχει τυπική παρουσία στον Αρχάγγελο θα πρέπει βοηθηθεί έτσι ώστε να κάνει μια τελευταία προσπάθεια. Θα είναι μια προσπάθεια για να κάνει τα βασικά σε περίπτωση που χρειαστεί, κάτι που δεν κατάφερε από την ημέρα που ήρθε στον ΑΠΟΕΛ.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!