Οξυγόνο

Δεν μπορούσε να πάει καλύτερα η σημερινή μέρα για τον Μακρή. Το ζητούμενο για κάθε επιθετικό είναι το γκολ και αυτός μέσα σε δέκα λεπτά πέτυχε δυο τα οποία στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα τα χαρακτήρισε ως οξυγόνο.

Ο Μακρής χρειάζεται χρόνο συμμετοχής και σήμερα πήρε έστω και λίγο ο οποίος όμως ήταν αρκετός για φωνάξει δυνατά παρών.

Οι δηλώσεις του:

“Είναι σαν οξυγόνο για ένα επιθετικό να σκοράρει και να βοηθάει την ομάδα του. Το είχα πάρα πολλή ανάγκη για να πω την αλήθεια. Είναι τα πρώτα με τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ. Ελπίζω να συνεχίσω σε αυτό το ρυθμό. Έγινε η αρχή, τώρα πρέπει να δουλέψω να βελτιώσω ότι πρέπει για να παίζω περισσότερα στο ΑΠΟΕΛ αλλά και να κληθώ ξανά στο ΑΠΟΕΛ. Είμαι εδώ, επέστρεψα”.

Για το ματς: “Αρχικά ένα μεγάλο μπράβο στην Πάφο για την πορεία που κάνει. Είναι η ομάδα από την οποία προέρχομαι. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, είδαμε τα προηγούμενα αποτελέσματα της Πάφου. Ήταν ένα ξέσπασμα για εμάς που το θέλαμε. Για το ΑΠΟΕΛ δεν είναι μόνο η πορεία στην Ευρώπη αλλά και το πρωτάθλημα για να πάμε ξανά στους ομίλους του Champions League”.

Για την συνέχεια για τον ίδιο: “Εγώ πρέπει να κερδίσω την θέση μου στο ΑΠΟΕΛ, από εμένα εξαρτάται. Θα κάνω ότι μπορώ. Όποτε με επιλέξει ο προπονητής θα είμαι έτοιμος”.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!