Πάφος Vs ΑΠΟΕΛ 0-0

Τα επιθετικά και όχι μόνο προβλήματα της ομάδας μας έφεραν την απώλεια βαθμών, έτσι οι απώλειες βαθμών των άλλων διεκδικητών πέρασαν ανεκμετάλλευτες.

Η νευρικότητα και τα πολλά λάθη ήταν το κύριο χαρακτηριστικό των παικτών του Τραμετσάνι ενώ στο δεύτερο ημίχρονο δεν υπήρξε καν η επιπλέον προσπάθεια που θα έφερνε το γκολ.

Ο αγώνας

Τα πολλά λάθη στο χώρο του κέντρου ήταν το κύριο χαρακτηριστικό στο μεγαλύτερο διάστημα του πρώτου ημιχρόνου γεγονός που έκανε ανέφικτη τη δημιουργία προϋποθέσεων για το γκολ. Η Πάφος έδειξε να έχει περισσότερη έγνοια στο πως να μην δεχτεί γκολ παρά να επιτεθεί έτσι αμυνόταν μαζικά στο δικό της μισό γεγονός που έκανε ακόμα πιο δύσκολο το έργο των δικών μας.

Με τους Ζαχίντ και Τάμαρι στενά μαρκαρισμένους ήταν αναπόφευκτο να μην μπορέσουμε σε κανένα σημείο να απειλήσουμε πραγματικά. 

Με αυτά τα δεδομένα το πρώτο ημίχρονο δεν μπορούσε παρά να ολοκληρωθεί με το 0-0.

Ο ΑΠΟΕΛ ξεκίνησε πολύ νωθρά το δεύτερο ημίχρονο γεγονός που επέτρεψε στην Πάφο να κρατήσει περισσότερο την μπάλα και να προσπαθήσει να γίνει απειλητική.

Με την απόδοση να προβληματίζει στο 60 έγινε η πρώτη αλλαγή με τον Γκέντσογλου να περνά στη θέση του Μοράις. Οι ατομικές εξάρσεις επέτρεψαν στην ομάδα μας να ισορροπήσει αλλά ο Ντελατόρε ήταν άστοχος στη φάση του 65 όταν το δυνατό πλασέ του κατέληξε πάνω στον τερματοφύλακα.

Η δεύτερη κίνηση από τον Τραμετσάνι έγινε στο 67 με τον Εφραίμ να περνά στον αγώνα στη θέση του Νατέλ.

Ο Τράττος έγινε στην πορεία εκ των πρωταγωνιστών του αγώνα αφού σε όλη τη διάρκεια του αγώνα έδειχνε ανοχή σε κάποια φάουλ ενώ στο 82 άφησε το παιχνίδι να συνεχιστεί αντί να δώσει πέναλτι σε ανατροπή του Τάμαρι.

Η τελευταία κίνηση από τον προπονητή για να αποτρέψει την απώλεια βαθμών έγινε στο 83 με την είσοδο του Ρέζα στη θέση του Ζαχίντ. Στα τελευταία λεπτά αντί να εντείνουμε τις προσπάθειες τα παρατήσαμε αφού δεν υπήρχε παίκτης που μπορούσε να κάνει το κάτι παραπάνω. 

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Κίτρινες: Σόουζα, Τάμαρι

ΑΠΟΕΛ:
Ρομό, Βούρος, Μερκής, Ιωάννου, Καζού, Μοράις (60΄ Γκέντσογλου), Σόουζα, Ζαχίντ (83 Ρέζα), Νατέλ (67΄ Εφραίμ), Τάμαρι, Ντελατόρε

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!