Πάλι έγιναν αλλά δεν στοίχησαν

Σχολιάζαμε και πριν τον αγώνα με τους ψυχοπαθείς ότι για να μπορέσει η ομάδα μας να επανέλθει στις νίκες θα έπρεπε να περιορίσει πλήρως ή σε μεγάλο βαθμό τα αμυντικά λάθη. Αναφερόμασταν σε ατομικά λάθη που σε προηγούμενους αγώνες καθόρισαν αποτελέσματα και δημιούργησαν μια αρνητική εικόνα για τον ΑΠΟΕΛ.

Στον αγώνα με την Ομόνοια η ομάδα μας θριάμβευσε αλλά πρέπει να θυμίσουμε ότι έγιναν κάποια χτυπητά τα λάθη τα οποία όμως δεν στοίχισαν. Πρέπει να να θυμίσουμε τη φάση στο 6ο λεπτό όπου ο Χριστοφή έχασε μοναδική ευκαιρία όταν κατάφερε να πλασάρει εκτός τέρματος.

Ήταν μια φάση όπου η αμυντική λειτουργία του ΑΠΟΕΛ πιάστηκε στον ύπνο με αντίπαλο να διανύει τεράστια απόσταση από το δεξί άκρο, τους Καρλάο και Αλεξάνδρου να μην καλύπτουν σωστά τους χώρους και η μπάλα να καταλήγει στον Χριστοφή.

Άλλη μια φάση που χρίζει σχολιασμού ήταν η φάση από την οποία προήλθε το γκολ της Ομόνοιας. Έστω και να τελικά δεν καταλογίστηκε ο Αλεξάνδρου κάνει ένας αχρείαστο αντικανονικό μαρκάρισμα ενώ ακόμα και με την εκτέλεση φάουλ η μπάλα καταλήγει στα δίκτυα γιατί άνοιξε εύκολα το τοίχος.

Εννοείται ότι για να πετύχει οποιαδήποτε ομάδα τέρμα πρέπει να προηγηθεί σειρά λαθών από τον αντίπαλο αλλά επειδή έρχεται ο αγώνας με τον Ολυμπιακό ο οποίος μάλλον δεν θα συγχωρέσει τέτοια λάθη κρίναμε σκόπιμο να τα θυμίσουμε.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!