Πάλι έγραψε ο Κωστή

Ο Κωστή είπε και πάλι πράγματα που δεν συνηθίσαμε να ακούμε τη φετινή χρονία και έδειξε ότι πρόκειται για έναν άνθρωπο και προπονητή που αξίζει να βρίσκεται στον ΑΠΟΕΛ και να αξιοποιείται στον μέγιστο δυνατό βαθμό. Ο προπονητής μας ανάλαβε την ευθύνη και δήμοσια για την επιλογή Αμορίν που ήταν λανθασμένη ενώ εκθείασε τους παίκτες. Απευθυνόμενος επίσης στον πρόεδρο δημόσια είπε πράγματα που θα συζητηθούν…

Οι δηλώσεις του:

“Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ΑΕΚ και τον κ. Κρίστιανσεν γιατί έκανε μια εξαιρετική δουλειά, μας έβαλε πάρα πολύ δύσκολα. Η αξία του δευτεραθλητή δίνει αξία σε εμάς. Όσο για το παιχνίδι, θέλω να αναλάβω αποκλειστικά την ευθύνη για την χρησιμοποίηση του Αμορίν. Με την είσοδο του Καρλάο ισορροπήσαμε το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο και το πλάνο μας δούλεψε όπως το είχαμε σχεδιάσει με την αλλαγή αυτή. Στο δεύτερο ημίχρονο, το πλάνο συνεχίστηκε με την είσοδο του Αλωνεύτη και νομίζω αυτές οι δυο αλλαγές μας βοήθησαν να γίνουμε σήμερα πρωταθλητές. Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί ανέλαβα την ομάδα για… πέντε μέρες και έπρεπε να πείσω όλους στην ομάδα ότι πρέπει να με ακολουθήσουν σε αυτά που τους λέω. Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί οι παίκτες μου με ακολούθησαν στο πλάνο που είχαμε.

Είμαστε πρωταθλητές, μπορώ να πω πάρα πολλά πράγματα αλλά δεν μπορώ να μην αναφέρω τον πρόεδρο της ομάδας ο οποίος έχει την ευθύνη που είμαι εδώ και αυτό σημαίνει πως τα έκανε όλα σωστά. Θέλω να κλείσω πάλι προς τον πρόεδρο, ότι τώρα αρχίζουν τα δύσκολα”.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΓΩΝΑ

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X