Πάμε για θρίλερ με αβέβαιο τέλος

Ο χρόνος μετρά πλέον αντίστροφα οπότε και πιεστικά στην προσπάθεια της ομάδας μας να κλείσει τη σημαντική εκκρεμότητα που αφορά την ενίσχυση της μεσοεπιθετικής γραμμής. Αύριο εκπνέει το deadline για εγγραφεί ποδοσφαιριστή οπότε ότι είναι να γίνει θα πρέπει να γίνει τις επόμενες ώρες. Η περίπτωση του Αλμέιδα παρουσιάζει ιδιαιτερότητες και δυσκολίες αφού ο παίκτης ίσως να μην καταφέρει να μείνει ελεύθερος ενώ και οι εναλλακτικές επιλογές δεν είναι εύκολες υποθέσεις.

Κάθε παίκτης προτείνεται σε πολλές ομάδες και το τελευταίο 24ωρο είναι κάτι σαν ρώσικη ρουλέτα εκτός και αν είσαι διαθετημένος να ικανοποιήσεις άμεσα τις οικονομικές απαιτήσεις του οποιουδήποτε παίκτη.

Με αυτά τα δεδομένα κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα ότι θα πραγματοποιηθεί η μεταγραφή που απαιτούμε και έχουμε τρομερή ανάγκη. Την έχουμε γιατί το υφιστάμενο ρόστερ θα δυσκολευτεί αφάνταστα να ανταποκριθεί στον απαιτούμενο βαθμό σε πρωτάθλημα και Europa league. Αυτό τουλάχιστον έχουν καταδείξει οι πρώτοι αγώνες στη φετινή χρονιά για αυτό και επιχειρούνται εσπευσμένα οι διορθωτικές κινήσεις.

Η πρώτη και σημαντικότερη αφορούσε τον Μπερτόλιο αλλά δεν αρκεί.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!