Παραδείγματα προς αποφυγήν

Ο βασικότερος λόγος που ο ΑΠΟΕΛ έχασε τον τελευταίο αγώνα με την ΑΕΚ ήταν γιατί δυο λάθη επέτρεψαν στην ομάδα της Λάρνακας να σκοράρει. Ασφαλώς και τα γκολ οποιασδήποτε ομάδας προέρχονται από τα λάθη του αντιπάλου αλλά σε κάποιες περιπτώσεις αυτά τα λάθη κρίνονται ως παιδαριώδη.

Τέτοια ήταν και αυτά στο 1-2 όταν επιτρέψαμε στον Καταλά να ισοφαρίσει μετά από ένα κόρνερ οπου ο Βαντερμαν έμεινε καρφωμένος στη γραμμή του τέρματος και ο αντίπαλος μόνος του στο δεύτερο δοκάρι έστειλε με κεφαλιά την μπαλα στα δίκτυα.

Και το δεύτερο γκολ όμως με το οποίο μας αποτέλειωσαν διδάσκεται σε σεμινάριο για το πως δεν καλύπτεις σωστά χώρους. Για όσους το ξέχασαν ήταν η φάση οπου η άμυνας μας έμεινε εκτεθειμένη σε μια αντεπίθεση με τον Τετέ να αλωνίζει από το δεξί άκρο και στη συνέχεια ο Αλεξάνδρου να κινείται σε λάθος διάδρομο, δίνοντας την ευκαιρία στον Άλβες να σκοράρει.

Η αυτοσυγκέντρωση την Κυριακή είναι από τα στοιχεία που θα κρίνουν πολλά αφού δεν πρέπει να γίνει το τραβηγμένο λάθος που θα επιτρέψει στον αντίπαλο να πετύχει το εύκολο γκολ.

Οι παίκτες μας θα πρέπει να είναι έτοιμοι να λειτουργήσουν σωστά και στα διάφορα σενάρια όπως αυτό που θέλει την ΑΕΚ να πιέζει ψηλά σε μια προσπάθεια να βάλει πίεση στους αμυντικούς και να μας “κόψει” στα δυο.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X