Παραίτηση ή απόλυση;

Με το γυαλί να έχει βασικά ραγίσει και τον Τραμετσάνι να παρουσιάζεται αινιγματικός στις δηλώσεις του κατά τη διάρκεια της σημερινής διάσκεψης τύπου ενόψει του τελικού, το ζητούμενο αυτή τη στιγμή είναι το καθεστώς αποχώρησης του Ιταλού τεχνικού.

Όπως είναι γνωστό η διοίκηση Πετρίδη σε μια απρόσμενη κίνηση της πριν δυο μήνες αποφάσισε την επέκταση της συνεργασίας με τον Τραμετσάνι. Πλέον η επέκταση αυτή είναι ένα βαρίδι που καθορίζει και τις κινήσεις τακτικής των δυο πλευρών.

Αν ο Τραμετσάνι υλοποιήσει τα όσα προαναγγέλλει εδώ και καιρό τότε θα παραιτηθεί κάνονας ανέξοδη την αποχώρηση του. Σε περίπτωση όμως που δεν το πράξει θα πρέπει να βρεθεί μια κοινά αποδεκτή λύση της συνεργασίας.

Σε κάθε περίπτωση οι σχέσεις ανάμεσα στις δυο πλευρές έχουν κλονιστεί εδώ και καιρό ενώ υπογείως υπήρχε θέμα και με τη διαχείριση που γίνονται από τον Τραμετσάνι στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι.

Ο Τέτι τις τελευταίες μέρες έχει διαχωρίσει τη θέση του από τον συμπατριώτη του και βρίσκεται στη διαδικασία αξιολόγησης προπονητών.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!