Παραμένει η εκκρεμότητα

Έχουν περάσει δυο και βάλε εβδομάδες από τότε που ενημερώσαμε ότι οι διαπραγματεύσεις όσον αφορά την παραμονή του Κρίστιανσεν μπήκαν στο ψυγείο. Όπως τονίστηκε τότε η αφορμή και μόνο ήταν η ήττα από την ΑΕΚ αφού υπήρχαν καλύτεροι και ουσιαστικότεροι λόγοι.

Το θέμα εξακολουθεί να εκκρεμεί και παρόλο που εκφράζεται η άποψη ότι η εκκρεμότητα επηρεάζει αρνητικά την προσπάθεια για κατάκτηση του πρωταθλήματος, τόσο η διοίκηση όσο και η πλευρά του Κρίστιανσεν δεν φαίνεται να συμμερίζονται αυτή τη λογική.

Σε κάθε περίπτωση μέσα από τις αρχικές που συζητήσεις που έγιναν αυτό που εντοπίστηκε παρά την κοινή θέληση για συνέχιση της συνεργασίας ήταν η σοβαρή διαφορά στο θέμα των οικονομικών απολαβών του προπονητή.

Αυτό σε συνδυασμό και με τις αχρείαστες κινήσεις του Ισπανού μάνατζερ του Κρίστιανσεν δημιούργησε ένα κλίμα που δεν ευνοούσε τη συνέχιση των επαφών.

Η εκτίμηση και το πλάνο είναι την επόμενη φορά που θα γίνει ξανά επαφή αυτή να γίνει κάτω από τις κατάλληλες συνθήκες έτσι ώστε το όλο θέμα να κλείσει οριστικά μιας και ο χρόνος πλέον θα πιέζει.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!