Παραπάνω από ευχαριστημένος

Ο Κετσπάγια έσταζε μέλι για την απόδοση της ομάδας μας και κυρίως για την σοβαρότητα που έδειξαν οι παίκτες του σε όλο τον αγώνα. Ο προπονητής μας έφτασε στο σημείο να πει ότι ίσως να ήταν το καλύτερο παιχνίδι που έκανε ομάδα του στα δέκα χρόνια που είναι προπονητής!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Συγχαρητήρια στην ομάδα και στους παίκτες μου. Αν υπάρχει στο ποδόσφαιρο τέλειο παιχνίδι, σήμερα όντως κάναμε τέλειο παιχνίδια. Πετύχαμε πέντε γκολ, κάναμε ευκαιρίες και η παρουσία στο Παραλίμνι ήταν πολύ καλή. Δυστυχώς στα μέσα της εβδομάδας χάσαμε ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι χωρίς να παίξουμε καλά και νιώθαμε ότι έπρεπε να αλλάξουμε στο παιχνίδι με την Ένωση για να μας φύγει η στενοχώρια. Τώρα έχουμε δυο εβδομάδας μπροστά μας να ξεκουραστούμε και να παρουσιαστούμε καλύτεροι. Δείξαμε ότι όταν έχουμε όλους τους ποδοσφαιριστές είμαστε πολύ καλή ομάδα. Η Ένωση είναι πολύ καλή ομάδα αλλά σήμερα η ομάδα μου ήταν πολύ καλή και χωρίς αμφιβολία κερδίσαμε δίκαια. Καλή συνέχεια στον συνάδελφο και στην Ένωση»

«Δουλεύω σαν προπονητής 10 χρόνια και ίσως να ήταν και το καλύτερο παιχνίδι που έκανε ομάδα μου. Παίξαμε όμορφα επιθετικά από την αρχή μέχρι το τέλος, βάλαμε πέντε γκολ και θα μπορούσαμε να βάζαμε άλλα τόσα. Μου άρεσε που η ομάδα μου ήταν σοβαρή από την αρχή μέχρι το τέλος».

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΓΩΝΑ

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!