Παραπληροφορημένος σε ανησυχητικό βαθμό

Ο προπονητής μας μετά την επιμονή των αθλητικογράφων παραδέχτηκε ότι η ομάδα δεν ήταν καλή σε όλη τη διάρκεια του αγώνα αλλά το πιο ανησυχητικό κομμάτι των δηλώσεων του ήταν άλλο. Ο Μάριο Μπέιν έδειξε να είναι βαθιά παραπληροφορημένος όταν δήλωσε ότι o κόσμος του ΑΠΟΕΛ θέλει να βάζουμε πέντε γκολ και να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο.

Ο κόσμος έφυγε από το γήπεδο προβληματισμένος γιατί παρά το ότι ήταν ο πρώτος επίσημος αγώνας, επιβεβαιώθηκαν οι αγωνιστικές παθογένειες αλλά και το ότι η αμυντική λειτουργία του ΑΠΟΕΛ του Μάριο Μπέιν είναι ομάδας που κινδυνεύει με πρόωρο αποκλεισμό.

Ας είναι λοιπόν τόσο ο ίδιος όσο και οι εργοδότες-συμβουλάτορες του πιο προσεκτικοί αφού στο κάτω κάτω είναι αυτοί που θα τον απολύσουν πρόωρα αν πάει κάτι στραβά τον επόμενο ένα μήνα.

Οι σχετικές δηλώσεις:

«Στα πρώτα 20 λεπτά δεν είχαμε καλή εμφάνιση και ο αντίπαλος ήταν επικίνδυνος και μπορούσε να σκοράρει. Ευτυχώς δεν το πληρώσαμε και μετά βελτιώσαμε την εμφάνιση μας, ενώ είχαμε και το δοκάρι. Είναι αλήθεια ότι δεν φτιάξαμε πολλές ευκαιρίες και δεν κάναμε καλό παιχνίδι. Στο δεύτερο ημίχρονο ελέγχαμε το παιχνίδι, προέκυψαν όμως και πάλι κάποια προβλήματα. Στο τέλος μένει το αποτέλεσμα. Το 1-0 θα μας δώσει τη δύναμη για τη συνέχεια» ανέφερε αρχικά.

Αν έμεινε ευχαριστημένος από την εμφάνιση…

«Δεν είμαι ευχαριστημένος. Στην Ευρώπη το αποτέλεσμα είναι το πιο σημαντικό. Δεν υπάρχουν εύκολοι αντίπαλοι πλέον. Σίγουρα δεν είμαι ευχαριστημένος με την απόδοση. Θα έπρεπε να φτιάξουμε περισσότερες ευκαιρίες. Θα πρέπει να συνεχίσουμε όπως δουλεύουμε. Προσπαθούμε να παίξουμε ποδόσφαιρο από πίσω και σίγουρα θα δείτε καλύτερα παιχνίδια στο μέλλον. Η ένταση ήταν καλή αν και ήταν το πρώτο παιχνίδι. Υπήρχαν και δύο ευκαιρίες του αντιπάλου  που θα έκαναν δύσκολα τα πράγματα για μας. Ευτυχώς δεν σκόραραν».

Για την αλλαγή του Ορ…  

«Δεν μπορούσε να συνεχίσει αφού είχε ένα πρόβλημα από κλωτσιά που του δημιούργησε σκίσιμο. Ήταν καλύτερο να βγει εκτός για να τον έχουμε στη συνέχεια».

Για τις απαιτήσεις του κόσμου…  

«Ο κόσμος θέλει να βλέπει την ομάδα να βάζει πέντε γκολ αλλά δεν μπορεί να γίνεται αυτό που θέλει. Είδα και τα άλλα αποτελέσματα. Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια».

Για το ότι θα αποτελέσει αποτυχία αν δεν προκριθεί η ομάδα…  

«Αυτό που είπα στους παίκτες μου είναι ότι η Ευρώπη είναι ένας από τους μεγάλους μας στόχους μας. Το αποτέλεσμα είναι καλό όμως θα πρέπει να παίξουμε καλύτερο ποδόσφαιρο. Είναι σημαντικό για το ΑΠΟΕΛ αλλά και για τους παίκτες να προκριθούμε».

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!