Παρέλαβε και αυτά ο Δώνης

Η ομάδα μας ξεφορτώθηκε τον Ολλανδό και το επιτελείο του αλλά το σύντομο έργο τους άφησε μια κληρονομιά που ήδη πονοκεφαλιάζει τον Δώνη και αποτελεί βαρίδι στην προσπάθεια για άμεση ανάκαμψη.

Ο Μπειν ή καλύτερα ο Caubergh τον οποίο όλοι θεώρησαν ως αυθεντία σε θέματα εκγύμνασης ακολούθησε μια μεθοδολογία που τα πρώτα αποτελέσματα της είναι τραυματισμοί και κόπωση των παικτών.

Για όσους δεν το έχουν προσέξει η ομάδα κατεβάζει ταχύτητες μετά το 60 γεγονός που σχετίζεται με την κούραση των παικτών. Αυτό συνέβηκε τόσο στους αγώνες με την Ντούντελανζ όσο και με τη Βιτορούλ οπου δεν υπήρξε ούτε η υποτυπώδης αντίδραση στο τελευταίο 20λεπτο προκειμένου να αποτρέψουμε την ήττα.

Όπως συμβαίνει μετά από κάθε απόλυση προπονητή βγαίνουν στη φόρα τα στραβά έτσι και σε αυτή την περίπτωση συζητείται στον Αρχάγγελο το θέμα εκγύμνασης.

Η φιλοσοφία της προηγούμενης τεχνικής ηγεσίας ήταν συγκεκριμένη και κατά πολλούς δικαιολογημένη αλλά στην πράξη οδήγησε σε τραυματισμούς αλλά και την ομάδα να μην μπορεί να ρολάρει.

Όλα φυσικά είναι σχετικά και απόρροια των συχνών αλλαγών που γίνονται στον ΑΠΟΕΛ οπότε η αλλαγή κλίματος που επιχειρείται πολύ συχνά έχει και δεδομένα αρνητικά συνεπακόλουθα. 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X