Παρελθόν η τριάδα

Για να μπορέσει ο ΑΠΟΕΛ να ανατρέψει τα αρνητικά δεδομένα που ο ίδιος δημιούργησε όσον αφορά την ευρωπαϊκή του προοπτική θα πρέπει να αλλάξουν πολλά. Ο Τραμετσάνι που πίστευε το αντίθετο απολύθηκε και πλέον ο Ντολ καλείται να κάνει ένα μικρό θαύμα.

Η ψυχολογική ώθηση που εκτιμάται ότι θα φέρει η αλλαγή προπονητή δεν αρκεί και είναι για αυτό που το αγωνιστικό πλάνο της ομάδας το βράδυ της Τρίτης θα πρέπει να αγγίξει το τέλειο.

Στη νέα τάξη πραγμάτων η αμυντική τριάδα πρέπει να θεωρείται παρελθόν. Το σύστημα που έγινε αντικείμενο πολλών συζητήσεων τους τελευταίους δέκα μήνες, δεν έχει προοπτική ή τουλάχιστον θα είναι καταστροφικό αν εφαρμοστεί εκ νέου με τους Αζέρους.

Η μεταφορά του Μιχαήλοβιτς στη φυσική του θέση και η μετατόπιση του Ιωάννου στο αριστερό άκρο είναι ήδη συζητήσεις που έγιναν μεταξύ Τέτι και Ντολ στην προσπάθεια του πρώτου να ενημερώσει τον νέο προπονητή.

Το σίγουρο είναι ότι κάποιοι παίκτες θα έχουν μια δεύτερη ευκαιρία να δείξουν ότι μπορούν να υπολογίζονται περισσότερο ή και για το ότι δεν αξιοποιούνταν σωστά μέχρι πρόσφατα.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!