Παρελθόν ο Καρλάο

Δυστυχώς το δημοσίευμα από την Ιταλία που θέλει τον Καρλάο να αποχωρεί άμεσα από τον ΑΠΟΕΛ για να φορέσει τη φανέλα της Τορίνο είναι βάσιμο. Ο Βραζιλιάνος μέσω του μάνατζερ του ενημέρωσε αργά χτες τη διοίκηση της ομάδας μας για την απόφαση του να μεταγραφεί στην Ιταλική ομάδα η οποία με τη σειρά της θα καταβάλει τη σχετική αποζημίωση στον ΑΠΟΕΛ.

O παίκτης θέλει σαν τρελός να αγωνιστεί στη Seria A και σε μια ιστορική ομάδα όπως η Τορίνο οπότε η οποιαδήποτε προσπάθεια να μεταπειστεί θεωρείται άσκοπη αφού και ο μάνατζερ του έχει ήδη κλείσει το deal με τους Ιταλούς.

Η απρόσμενη εξέλιξη και η αποχώρηση του καλύτερου αμυντικού της ομάδας μας όπως είναι φυσικό ανατρέπει το μεταγραφικό πλάνο σε σημαντικό βαθμό. Η ανάγκη απόκτησης ενός τουλάχιστον κεντρικού αμυντικού είναι παραπάνω από επείγουσα.

Αυτός θα πρέπει επίσης να είναι κλάσης Καρλάο γεγονός που κάνει το όλο εγχείρημα ιδιαίτερα δύσκολο. Οι διεργασίες βρίσκονται ήδη σε πλήρη εξέλιξη και το ζητούμενο είναι να βρεθεί το συντομότερο ο αντι Καρλάο.

Η επιβεβαίωση από πλευράς επίσημου ΑΠΟΕΛ ήρθε μέσω της ακόλουθης ανακοίνωσης:

Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ενημερώνει ότι ο ποδοσφαιριστής Carlao έχει εκφράσει την πρόθεση να αποχωρήσει από την ομάδα μας, μετά την πρόταση που υποβλήθηκε χθες το βράδυ από μέρους της Ιταλικής ομάδας Torino FC που αγωνίζεται στην Serie A, προς τον ΑΠΟΕΛ. Για να πραγματοποιηθεί η μετεγγραφή, η Ιταλική ομάδα πρέπει να καταβάλει μέχρι τις 10/01 το αντίτιμο της ρήτρας που έχει τοποθετηθεί στο συμβόλαιο με βάση το δικαίωμα που εξάσκησε ο ποδοσφαιριστής το καλοκαίρι για να ανανεώσει πρόωρα την συμφωνία του με την ομάδα μας

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X