Παρέμβαση και συναγερμός!

Διάφορα sites έχουν αφηνιάσει κυριολεκτικά με την ονοματολογία παικτών που δήθεν ενδιαφέρουν τον ΑΠΟΕΛ έτσι ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας μας έκρινε σκόπιμο να τοποθετηθεί σήμερα μέσω facebook  σε μια προσπάθεια να συνετίσει ως ένα τουλάχιστο βαθμό όσους υπερβάλουν. Με σχετική ανάρτηση  του πέραν του σχολίου για τις υπερβολές αναφέρει ότι η ομάδα μας έχει ενδιαφερθεί μόνο για δυο παίκτες οι οποίοι δεν αγωνίζονται στο κυπριακό πρωτάθλημα.

Με αυτό τον τρόπο διαψεύδει και τη χτεσινή τσιόφτα για ενδιαφέρον του ΑΠΟΕΛ για τον Τομάς της ΑΕΚ.

Πλέον ανάμεσα στους αθλητικογράφους έχει σημάνει συναγερμός για να ανακαλύψουν σε ποιους δυο έχει σταλεί γραπτή προσφορά οπότε ετοιμαστείτε για ένα νέο γύρο αόριστης ή και συγκεκριμένης ονοματολογίας!

Η ανάρτηση του Πετενβίνου:

“33 ποδοσφαιριστές λέχθηκε ή γράφτηκε ότι “ενδιαφέρουν” τον ΑΠΟΕΛ. 3 11άδες! Μέχρι τις 24/05. 9 μέρες μετά το τέλος της περιόδου. Ο ΑΠΟΕΛ έσπασε αρκετά ρεκόρ φέτος. Προφανώς είναι έτοιμος να συντρίψει ακόμα ένα. Αυτό του “ενδιαφέροντος” για παίκτες. Επειδή ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ δεν πρέπει να πάει θύμα παραπληροφόρησης ως προς το ενδιαφέρον, αναφέρω ότι ο ΑΠΟΕΛ ενδιαφέρθηκε για 2 παίκτες. Και από τους δύο, μέχρι στιγμής, έχει αποστείλει προσφορά ενδιαφέροντος στον έναν. Και οι 2 δεν έχουν σχέση με το κυπριακό πρωτάθλημα”.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!