Παραιτήθηκε λόγω ποστ για τον ΑΠΟΕΛ!

Την παραίτηση του από το Διοικητικό Συμβούλιο του Διγενή Μόρφου ανακοίνωσε σήμερα (μέσω του facebook) ο αντιπρόεδρος, Μάριος Χαραλάμπους.

Αφορμή στάθηκε ένα κείμενο που ανάρτησε, μετά τον αγώνα Ολυμπιακός – ΑΠΟΕΛ, το οποίο (σύμφωνα με τον ίδιο) έγινε η αιτία για κάποιους οπαδούς και φίλους του σωματείου να το θεωρήσουν ως προσβήτικό

Αναλυτικά: «Επειδή έχω μάθει στη ζωή μου να αναλαμβάνω τις ευθύνες μου και επειδή έχω τα τελευταία 8 χρόνια την ίδια τη ζωή μου για να επιβιώσει το δίσμοιρο προσφυγικό σωματείο του Διγενή Μόρφου, κάτω από πραγματικά δύσκολες συνθήκες, υποβάλω οριστικά και αμετάκλητα την παραίτηση του από το Διοικητικό Συμβούλιο του Διγενή Μόρφου.

Δυστυχώς, ένα προσωπικό μου ποστ στο facebook έχει γίνει η αιτία κάποιοι οπαδοί και φίλοι του σωματείου να θεωρήσουν εαυτόν προσβεβλημένο και επειδή προσωπικά δεν θέλω σε καμία περίπτωση να προκαλέσω οποιαδήποτε ζημιά στο σωματείο… προστιμώ να αποχωρήσω ο ίδιος. Εύχομαι ολόψυχα, επιτέλους, ο κόσμος της Μόρφου να ευαισθητοποιηθεί και να έρθει κοντά στην ομάδα, έστω και χάριν αυτού του ατυχές συμβάντος.

 

14488786_10153913002581439_1165463487_o-696x659

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!