Παρουσιάζουν χαρακτηριστικά αυτόχειρα

Προσπωποιούμε τις τάσεις αυτοκτονίες που δείχνει ο ΑΠΟΕΛ γύρω από τους δυο ατακοδόρους μας οι οποίοι και χτες είπαν και έκαναν διάφορα. Ο Τραμετσάνι όμως ήταν πληρώνεται για να κοουτσάρει τους παίκτες και όχι για να ρίχνει πιασάρικες ατάκες ή και να τσακώνεται με κόσμο.

Ο προπονητής του οποίου ο πρόεδρος έκρινε το έργο τόσο σπουδαίο, ανανεώνοντας τον πρόωρα και για την επόμενη χρονιά, επιβεβαιώνει τη δική του απειρία.

Αυτήν που τον οδηγεί σε λανθασμένες αποφάσεις και ένα σερί εντός έδρας αποτελεσμάτων που προκαλεί κατάθλιψη. Το αφήγημα των Ιταλών ότι το πρωτάθλημα δεν κερδίζεται τον Μάρτιο ή τον Απρίλιο είναι σωστό.

Δεν μπορεί όμως η γενική αυτή επισήμανση να κρύψει την ανικανότητα του ΑΠΟΕΛ να κερδίσει την Πάφο, την Αλκή ή και όποια ομάδα έρχεται στο ΓΣΠ χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον.

Είναι παραδεκτό ότι ο κάθε προπονητής έχει τις απόψεις του οι οποίες κάποιες φορές αποδεικνύονται και εμμονές. Στην περίπτωση του Τραμετσάνι αυτές τον εμποδίζουν από το να βοηθά τους παίκτες στις δύσκολες στιγμές.

Η διαφορά των δυο βαθμών είναι σημαντική αλλά η τρομερή αστάθεια του φετινού ΑΠΟΕΛ σε συνδυασμό με τις άτσαλες αποφάσεις του προπονητή και τη χαλάρωση των παικτών δημιουργούν τεράστια ερωτηματικά. 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!