Πάθος για επιστροφή στις νίκες

Η ήττα από τον Απόλλωνα την προηγούμενη αγωνιστική μας έβαλε και πάλι στην πρίζα και ίσως να πρέπει να μείνουμε σε αυτήν μέχρι να κριθεί και μαθηματικά το πράγμα. Σε κάθε περίπτωση η επιστροφή στις νίκες είναι το ζητούμενο ενόψει του αγώνα με την Ανόρθωση. Οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα είναι απαγορευτικό και κάτι που δεν θέλει να σκέφτεται κανένας αφού η διαχείριση του θα είναι δύσκολη.

Ο ΑΠΟΕΛ πρέπει να επιστρατεύσει το πάθος προκειμένου να νικήσει πρώτα από όλα τα δικά του προβλήματα. Η Ανόρθωση έρχεται με απουσίες στο ΓΣΠ αλλά αυτό δεν πρέπει να μας παρασύρει. Ούτε και το ότι ίσως κάνει συντήρηση δυνάμεων ενόψει κυπέλλου είναι κάτι που μπορεί να χαλαρώσει τους παίκτες του Κρίστιανσεν.

Το πλάνο

Ίσως και απρόσμενα για πολλούς ο Κρίστιανσεν έχει αρκετές επιλογές στη διάθεση του παρά τις σημαντικές απουσίες των Ιωάννου και Μοράις.

Και αυτό γιατί οι Βινίσιους, Εμπεσίλιο και Αλωνεύτης συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή. Εννοείται ότι είναι δύσκολο έως και απίθανο να δούμε κάποιον βασικό αλλά από την στιγμή που είναι στην αποστολή σημαίνει ότι μπορούν να πάρουν χρόνο συμμετοχής.

Ο Μπερτόλιο λογικά θα είναι στο αρχικό σχήμα και το ζητούμενο σε ακόμα έναν αγώνα είναι κατά πόσο θα προτιμηθεί η διάταξη με ενισχυμένο κέντρο ή αν η απουσία του Μοράις θα είναι η αφορμή για να δούμε τον Μπαράλ να παίζει δίπλα στον Σωτηρίου.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X