Πάθος Vs Ποιότητα

Βίντεο, δηλώσεις, ανακοινώσεις, μέχρι και κλείσιμο καφέ για να πάει ο κόσμος γήπεδο περιλαμβάνουν οι ειδήσεις των τελευταίων ημερών που σχετίζονται με την Ενπ και πιο συγκεκριμένα το σημερινό μεταξύ μας παιχνίδι.

Στο πάθος και στην πόρωση φαίνεται ότι μπορούν να μας νικήσουν αφού το να πάνε τελικό αποτελεί για αυτούς όνειρο. Το κατά πόσο μπορεί το πάθος τους να κερδίσει την ποιότητα της δικής μας ομάδας θα φανεί στο γήπεδο. Η ουσία είναι να ξέρουμε τι θα συναντήσουμε και το ότι θα είναι παθιασμένοι. “Δεν έχει σημασία το budget”, “Νέα σελίδα στην ιστορία της Ενπ”, “Τι σημαίνει για σένα Ένωση;”, “Φαίνεται στα μάτια όλων” και πολλές άλλες ατάκες που διαβάσαμε στο μέσα ενημέρωσης πρέπει να μας κάνουν να θέλουμε να κλείσουμε στόματα.

ΠΡΟΣΟΧΗ με κεφαλαία πρέπει και πάλι να δώσουμε στις προκλήσεις που θα δεχθούμε. Στο παιχνίδι θα υπάρχουν δυνατά, υπουλα και βρώμικα μαρκαρίσματα. Κάποιοι θα προκαλέσουν στην προσπάθεια τους να εκνευρίσουν τους ποδοσφαιριστές μας. Πρέπει να ξέρουμε να ελέχγουμε τον εαυτό μας και να σκεφτόμαστε κάθε μας κίνηση. Έτσι και αλλιώς είναι πολλοί που θέλουν να αποκλειστούμε!

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!