Πέντε λεπτά

O Στάθης επανήλθε μετά από καιρό αγωνιζόμενος ως αλλαγή και μετά τον αγώνα σχολίασε το 6ο συνεχόμενο που πλησιάζει και τα πέντε λεπτά που θα χρειαστεί με τον πρόεδρο.

Οι σχετικές δηλώσεις…

“Κάθε παιχνίδι είναι δύσκολο, σημαντικό για τον τίτλο. Ήμασταν με την πλάτη στον τοίχο στα πρώτα λεπτά. Έπρεπε να γυρίσουμε το παιχνίδι και το κάναμε με πάθος. Ελπίζω να είμαστε καλύτεροι με την Ανόρθωση. Σήμερα φάνηκε ότι είχαμε λίγο άγχος αλλά στο τέλος ευτυχώς πήραμε το ζητούμενο. Πιστεύω ότι το ΑΠΟΕΛ όταν είναι από την πλάτη στον τοίχο, γινόμαστε καλύτεροι. Κάθε παιχνίδι το βλέπουμε διαφορετικά. Δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα να κατακτάς έξι συνεχόμενα τρόπαια. Εγώ είμαι εδώ, όποτε με χρειαστεί η ομάδα, είμαι εδώ”

Για την ανανέωση του συμβολαίου του και το γεγονός ότι σε δηλώσεις του στο παρελθόν, ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ τόνισε πως το θέμα ανανέωσης του είναι θέμα… πέντε λεπτών: 

“Τα πέντε λεπτά ακόμα να ξεκινήσουν. Δεν έχω κανένα παράπονο ούτε από την διοίκηση, ούτε από την ομάδα. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ένα μεγάλο ευχαριστώ. Ο στόχος μου είναι το έκτο συνεχόμενο”

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X