Περίεργο και δύσκολο

Οι περισσότεροι ή σχεδόν όλοι θεωρούν ότι έχει ήδη κριθεί ο τίτλος του φετινού πρωταθλήτη, εκτιμώντας βασικά ότι η ομάδα μας θα κάνει δυο νίκες με την Αελ και την Ανόρθωση. Από την άλλη η επίσημη γραμμή του ΑΠΟΕΛ είναι ότι όσο περίεργο και αν θεωρείται δεν έχει κριθεί τίποτα. Τα όσα δηλώνει από ψες ο Πετεβίνος δεν είναι τυχαία αφού είναι γνωστό ότι η χαλάρωση μπορεί να οδηγήσει σε αυτοκτινία.

Οι σημερινές δηλώσεις όπως έγιναν στο Σπορ ΦΜ:

Για την μεγάλη επικράτηση του ΑΠΟΕΛ επί του Απόλλωνα: «Ήταν η πιο σημαντική νίκη που πετύχαμε στο πρωτάθλημα. Έτσι και αλλιώς ήταν ένα πρωτάθλημα που ξεκίνησε και ήταν δυο ομάδες που διεκδικούν τον τίτλο μέχρι και το τέλος. Αυτό που πρέπει να κρατήσουμε είναι την εμφάνιση και το αποτέλεσμα. Φέτος κάναμε πολλές απονομές στην Κύπρο, ε δεν είναι έτσι, δεν έχει κατακτηθεί το πρωτάθλημα απλώς περάσαμε εμείς στην πρώτη θέση. Μπορεί να αποτελεί και ρεκόρ το πόσες εναλλαγές είχαμε στην κορυφή και ακόμη ισχύουν όλα τα σενάρια. Όσο περίεργο κι αν φαίνεται ο ΑΠΟΕΛ έχει δύσκολο έργο στη συνέχεια, πρέπει να υπερβεί τον καλό του εαυτό για να τα καταφέρει να παραμείνει εκεί. Στο πρωτάθλημα δεν έχουμε κανένα περιθώριο λάθους και με την ΑΕΛ και με την Ανόρθωση».

Για τον αγώνα: «Είχαμε πολύ καλή εμφάνιση και ίσως ήταν και η καλύτερη μας όμως για τις υπόλοιπες 35 αγωνιστικές ήμασταν μια ομάδα που ήταν 2 βαθμούς κάτω από τον Απόλλωνα. Εμείς που είμαστε στην ομάδα ξέραμε την ποιότητα της ομάδας και έχουμε αυτογνωσία και των μειονεκτημάτων μας και των πλεονεκτημάτων μας. Έχουμε να διαχειριστούμε κάτι που μέχρι χθες δεν μπορούσαμε να κρατήσουμε, την κορυφή για αυτό λέμε είναι δύσκολο να υπερβούμε εαυτόν. Χθες ήταν ένα ΑΠΟΕΛ που μπήκε από το 1’ μέχρι το τελευταίο 90λεπτο και έπαιξε καλό ποδόσφαιρο, διαχειρίστηκε καλά και το 0-1 και το 1-1 και το 2-1. Δεν ήταν το τέλειο παιχνίδι, γιατί ο ΑΠΟΕΛ έπρεπε να προηγείται στο ημίχρονο αλλά και να καθαρίσει πιο νωρίς γιατί και στο τέλος ο Απόλλωνας ήταν στο παιχνίδι μέσα και μπορούσε σε μια τελευταία φάση να σκοράρει. Χάσαμε κραυγαλέες ευκαιρίες που αν χάναμε θα μεμφόμασταν τον εαυτό μας. Δυσκολέψαμε το έργο μας χθες απέναντι στην καλύτερα άμυνα του Πρωταθλήματος αλλά όταν χάνεις τόσες ευκαιρίες αγχώνεσαι. Γιατί στην ανάπτυξη κάναμε καλά τη δουλειά μας και στην τελική δεν μπορούσαμε να σκοράρουμε».

Για τον κόσμο: «Δεν μπορούμε να επικαλούμαστε τη διαφορά της έδρας όταν ο κόσμος δεν είναι στο γήπεδο. Χθες ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ έδωσε σημαντικές απαντήσεις περί μη πίστη, περί κορεσμού. Βεβαίως, δεν θα σβήσουμε μονομιάς πως ήταν η εικόνα στα προηγούμενα παιχνίδια. Όχι μόνο μας βοήθησε ο κόσμος, αλλά είχε άψογη συμπεριφορά. Η σωστή συμπεριφορά του οργανωμένου συνόλου είναι φοβερό όπλο. Χθες το ΓΣΠ χόρευε στο ρυθμό των οργανωμένων. Αποτελεί και νέα επίδοση στο ΓΣΠ η προσέλευση κόσμου αφού ποτέ δεν διατέθηκαν σε 3 κερκίδες τόσα εισιτήρια. Περιμένουμε χιλιάδες κόσμου και με την ΑΕΛ και στο τέλος με την Ανόρθωση. Όπως ο κόσμος έχει απαίτηση να μην υπάρχει αγωνιστική έκπτωση, έτσι έχει την υποχρέωση να στηρίζει έμπρακτα την ομάδα».

Για τις δηλώσεις Σωφρόνη Αυγουστή: «Εντάξει ο κ. Αυγουστή μπορεί να βρει όποια δικαιολογία θέλει. Ρωτήστε τον ίδιο τι εννοούσε».

Για τον Καρλάο: «Υπήρξαν διάφορα χθες και σήμερα θα τα εξετάσουμε αν και μέρα ρεπό. Θα πάρουμε ανάσες, θα περιμένουμε για την επίσημη ενημέρωση. Ωστόσο, φαίνεται ότι δεν ήταν κάτι σοβαρό. Μοναδική απουσία ο Ντε Καμάργκο που δέχθηκε την κόκκινη».

Για τον Νατέλ αν ενδιαφέρει τον ΑΠΟΕΛ: «Καμία αναφορά για τα μεταγραφικά από πλευράς μας μέχρι το τέλος του Πρωταθλήματος. Για τον προγραμματισμό έχουμε καιρό να ασχοληθούμε. Η περίπτωση προπονητή είναι εσωτερικό θέμα που αξιολογούμε καιρό».

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X