Περήφανος πατέρας

Τα δημοσιεύματα με το ενδιαφέρον για τον Sallai δεν θα σταματήσουν αφού πρόκειται για σπουδαία πάστα ποδοσφαιριστή. Ο πατέρας του ποδοσφαιριστή μας, Tibor Sallai, σε δηλώσεις του στην ούγγρικη ιστοσελίδα nemzetisport.hu δήλωσε:

“Γνωρίζω για το ενδιαφέρον της Fulham και την προσφορά της Freiburg, όπως επίσης και για το ότι η βέλγικη FC Bruges θα έπαιρνε το γιο μου. Ακόμα και η Palermo θα ενδιαφερόταν να τον πάρει πίσω όπως και άλλες καλές ιταλικές ομάδες. Είναι ωραίο αίσθημα και νιώθω περήφανος. O Ρόνι τα κατάφερε να είναι στο επίκεντρο. Με το ΑΠΟΕΛ παίζει καλά, σκοράρει, μοιράζει ασίστς, παλεύει στο παιχνίδι, πράγμα το οποίο αρέσει στους οπαδούς. Μου έχουν στείλει και μηνύματα για να μείνει στη Λευκωσία. Ήμουνα στο παιχνίδι με του Suduva στο ΓΣΠ. Η πρόκριση χάθηκε ουσιαστικα στην Λιθουανία όπου δέχθηκε 3 γκολ. Στο Europa League είδα το παιχνίδι από το ίντερνετ. Ο Ρόνι έκανε σπουδαία δουλειά, σκόραρε ένα γκολ και ξεχώρισε στο γήπεδο. Δεν είναι παράξενο που κίνησε το ενδιαφέρον της Fulham. Του μίλησα και μου είπε ότι νιώθει ωραία στην Κύπρο αλλά η Premier League θα είναι ένα μεγάλο βήμα μπροστά.”

Το δημοσίευμα αναφέρεται και στον Πρόδρομο Πετρίδη και κατά πόσο θα τον πωλήσει άμεσα ή θα περιμένει να δει τις μετοχές του να ανεβαίνουν και άλλο. Επίσης, αναφέρει ότι η Fulham αγόρασε από την Newcastle τον σέρβο επιθετικό Alekszandar Mitrovics για 22 εκατομμύρια.

Το ερώτημα λοιπόν είναι απλό. Πότε θα είναι πιο συμφέρον για την ομάδα μας να πουλήσει το μεγαλύτερο περουσιακό της στοιχείο.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!