Περιμένουν και αυτοί

Έχουν περάσει 15 μέρες από τότε που απολύθηκε ο Μπαλταζάρ και επιστρατεύθηκε ο υπηρεσιακός Κωστή. Αυτό ήταν από την πρώτη μέρα το καθεστώς πρόσληψης του Ελλαδίτη κάτι που επιβεβαιώθηκε και μετά την πεντάρα από τη Δόξα.

Οι μέρες περνούν και παρόλο που κάποιοι οπαδοί θυμούνται και την προ μηνός εξαγγελία για δημοσιογραφική διάσκεψη από πλευράς διοίκησης Πετρίδη, αυτό που πραγματικά προέχει είναι η πρόσληψη ενός προπονητή.

Είναι φανερό ότι ο Κωστή δυσκολεύεται αφάνταστα. Όχι μόνο να αλλάξει τη ψυχολογία και το κλίμα στον Αρχάγγελο αλλά και σε θέματα επιλογών όσον αφορά τον καταρτισμό της 11αδας αλλά και των αλλαγών.

Η καθυστέρηση είναι πλέον μεγάλη και προκύπτει γιατί ο πρόεδρος και οι συνεργάτες του έχουν το δίλημμά αν θα πάρουν οι ίδιοι την απόφαση ή αν θα την αφήσουν σε έναν τεχνικό διευθυντή. Είναι όμως και η επιλογή του τεχνικού διευθυντή μια δύσκολη και εξίσου καθοριστική απόφαση.

Η επιλογή του να μην κάνουν τίποτε επειδή δεν ξέρουν ποια από τις δυο επιλογές είναι η ορθότερη δεν μπορεί να λειτουργήσει. Η κατάσταση στον Αρχάγγελο κάθε μέρα πάει από το κακό στο χειρότερο και απλά το χτεσινό ρεπό μετρίασε την κατάσταση.

Εν τω μεταξύ πλησιάζει ο αγώνας του Σαββάτου με την Ανόρθωση.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!