Πιο έτοιμος αυτή τη φορά

Ο ΑΠΟΕΛ κέρδισε την περασμένη αγωνιστική για πρώτη φορά ένα ντέρμπι αλλά για να κατακτήσει το πρωτάθλημα θα πρέπει να το κάνει αρκετές φορές ακόμα. Ιδανικά η συνέχεια πρέπει να δοθεί την Κυριακή στο Παπαδόπουλος, όπου ο Κετσπάγια θα επιστρέψει για πρώτη φορά στο γήπεδο που έζησε πολλά σαν παίκτης και προπονητής. Αναδεικνύουμε αυτή την παράμετρο γιατί αυτή τη φορά η αναμέτρηση με την πρώην ομάδα του πρέπει να τον βρει πιο έτοιμος. Ο ίδιος ο Κετσπάγια παραδέχτηκε μετά την ήττα στο αγώνα του πρώτου γύρου, όταν ήταν μια δύσκολη μέρα για τον ίδιο.

Ήταν μια δύσκολη μέρα για τον ΑΠΟΕΛ γενικότερα αφού η προβληματική απόδοση της ομάδας σε συνδυασμό με τα λάθη του Τράττου έφεραν την ήττα.

Την Κυριακή ο Κετσπάγια θα αντιμετωπίσει το ίδιο και μεγαλύτερο μίσος, αποδοκιμασία και ειρωνεία από τους οπαδούς της Ανόρθωσης. Η προσπάθεια τους να σώσουν τη χρονιά περνά από την επιστροφή τους στα θετικά αποτελέσματα και είναι αυτό που πρέπει να αποτρέψουμε.

Θα τα καταφέρουμε αν όλοι και πρώτα από όλους ο Κετσπάγια προετοιμαστεί κατάλληλα από κάθε άποψη έτσι ώστε να δείξει στους παίκτες του ότι πάμε να τους αποτελειώσουμε και να φύγουμε.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!