Πετεβίνος για όλα

O υπεύθυνος επικοινωνίας της ομάδας μας κλήθηκε σήμερα να σχολιάσει τα πολλά θέματα που προκύπτουν με αφορμή τη νέα βαθμολογική απώλεια.  Απέφυγε να πει κάτι ουσιαστικό όσον αφορά τον Ενσούε ενώ έδωσε μια διαφορετική ερμηνεία για το περιστατικό Μερκή-Βάντερμαν από αυτήν που είδαν οι περισσίοτεροι.

Οι σχετικές δηλώσεις

Για το θέμα Ενσούε: «Δεν έχω να προσθέσω κάτι πέραν από το περιεχόμενο της ανακοίνωσης, είναι μια εσωτερική πειθαρχική έρευνα και να περιμένουμε να γίνουν οι σωστές διαδικασίες».

Για το κλίμα στην ομάδα και την ισοπαλία με την ΑΕΚ: «Δεν έχει αλλάξει το κλίμα σε ότι αφορά την προοπτική της ομάδας. Μιλήσαμε αρκετά αυτές τις βδομάδες σε ότι αφορά στο ότι είχαμε τις αγωνιστικές μας δυσκολίες για να ανταπεξέλθουμε βαθμολογικά σε κάποια παιχνίδια. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε την πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος την ΑΕΚ. Θεωρώ ότι μας πάει καλύτερα όταν παίζουμε απέναντι σε ομάδες που παίζουν ανοικτά και όχι κλειστές άμυνες. Νιώθουμε μια πίκρα γιατί με βάση την εικόνα των δυο ομάδων δικαιούμασταν κάτι παραπάνω από την ισοπαλία. Το ποδόσφαιρο δεν έχει σχέση με την δικαιότατα. Δεν μπορούμε να το αλλάξουμε πρέπει να δούμε παρακάτω. Ο αγώνας με τη Δόξα κρίνει πρόκριση στο κύπελλο και το άλλο με τον Απόλλωνα θα κρίνει ποιος θα πάει πρώτος στα πλει οφ».

Για τις επιλογές Τραμετσάνι και τον Μπέζιακ: «Όσοι ποδοσφαιριστές έχουν έρθει αξιολογούνται από τον άμεσα υπεύθυνο ο κ. Τραμετσάνι και άμα έχει ένα ποδοσφαιριστή που έχει να του προσφέρει το 100% τον επιλέγει. Άρα ο Ρόμαν που δεν ξεκινά βασικός αφορά αυτά που πιστεύει ο προπονητής. Είμαστε βέβαιοι ότι τα γκολ που πέτυχε θα τον βοηθήσουν στην συνέχεια. Οι επιλογές πλέον είναι περισσότερες».

Για τον αγώνα κυπέλλου με τη Δόξα και τα αγωνιστικά δεδομένα: «Ο Ντε Βινσέντι δεν υπολογίζεται για το παιχνίδι της Τετάρτης. Μόλις μπει σε ρυθμούς κανονικών προπονήσεων τότε θα υπολογίζεται. Ο Βούρος είχε μια ενόχληση στην μέση και ακολουθεί έξτρα προπονήσεις θεραπευτικής αγωγής και ενδυνάμωσης για να ξέρουμε αν θα είναι επιλογή της Τετάρτης ή του Σαββατοκυρίακου».

Για την αποχώρηση του Τραμετσάνι από τη συνέντευξη Τύπου: «Δεν έπρεπε να σηκωθεί και να φύγει από τη διάσκεψη Τύπου. Είναι ένας θεσμός που πρέπει να τον σεβόμαστε. Έχουμε σημειώσει πολλές φορές όμως ότι οι διασκέψεις γίνονται για τυπικούς λόγους και τις πλείστες φορές είμαστε μόνοι μας. Ο άνθρωπος ενοχλήθηκε από αυτά που είπε ο κ. Ιντάλγκο για τα μπάτζετ. Αν ήταν με τα μπάτζετ που παιζόταν το ποδόσφαιρο… Για όνομα του Θεού. Δεν είναι πρώτη φορά που ακούμε τέτοιες αναφορές. Ότι και αν ειπωθεί όμως πρέπει να αντιμετωπίζεται με διπλωματία».

Για τον περιστατικό Μερκή-Βάτερμαν: «Δεν ήταν περιστατικό ανάμεσα στους δυο, απλά προφανώς μπορεί να το αντιλήφθηκε ως τέτοιο ο κόσμος. Ήταν δυο παίκτες άλλοι που είχαν ένα πρόβλημα μεταξύ τους. Επιληφθήκαμε του θέματος και έληξε».

Για παράπονα προς τη διαιτησία: «Εδώ έχουμε καταγγείλει διαιτητή που ορίστηκε την επόμενη βδομάδα ως τέταρτος και μετά ως πρώτος. Γιατί να πληρώσουμε; Για να μην γίνει κάτι; Είναι κάπως αστείο να τιμωρείς μια ομάδα όταν λένε για διαιτησία, αλλά όταν υπάρχει καταγγελία εναντίον των διαιτητών από των ομάδων να μην γίνεται τίποτα. Απαγορεύεται από την προκήρυξη να φέρουμε ξένους διαιτητές».

Για το θέμα Ουζόχο: «Μπαίνουμε στην τελευταία αγωνιστική και δεν ξέρουμε ποια θα είναι η βαθμολογία. Άμα βγει η απόφαση σήμερα μια απόφαση, μετά να γίνει η έφεση, πότε θα το δουν να συνεδριάσουν και να αποφασίσουν;»

Για την ανάρτησή του περί αστειοτήτων: «Στο ποστάρισμά μου δεν υποστήριξα αυτό που έκανε ο Τραμετσάνι. Παρεξηγήθηκε. Αυτό που κακίζω είναι ότι δεν είχε γίνει τόσο θέμα ανάλογες περιπτώσεις. Ήμουν πολύ συγκεκριμένος».

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!