Πετεβίνος για Βιτορούλ και τηλεοπτικά

Λίγες ώρες πριν την αναχώρηση της αποστολής για τη Ρουμανία, ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας μας μίλησε για τα δεδόμενα όπως έχουν διαμορφωθεί μετά και τον τραυματισμό του Ποτέ. Ο Πετεβίνος σχολίασε επίσης το θέμα που προκύπτει με τα τηλεοπτικά του ΑΠΟΕΛ.

Αναλυτικά όσα είπε στο Σουπερ Σπορτ ΦΜ:

«Ο Μίκαελ στο τελευταίο μέρος της χθεσινής προπόνησης ένιωσε μια ενόχληση, έγινε εξέταση όπου διαπιστώθηκε μυϊκή ρήξη πρώτου βαθμού στο μηριαίο και πρέπει να μείνει στην Κύπρο για να αυξήσει τις πιθανότητες του να είναι έτοιμος στον επαναληπτικό. Ο Καρλάο και ο Εφράιμ θα κάνουν πιο δυνατές προπονήσεις στην Κύπρο για να είναι και αυτοί έτοιμοι για την ρεβάνς, ο Σόουζα δεν είναι γραμμένος και ο Μιλάνοφ συμπεριλήφθηκε κανονικά στην αποστολή».

Για τον αγώνα με την Βιτορούλ:

«Ο βαθμός δυσκολίας είναι μεγαλύτερος, είναι δεδομένο. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε τους πρωταθλητές Ρουμανίας. Είναι το σημαντικότερο παιχνίδι μέχρι το επόμενο. Είναι σχετικό το ότι την έχουμε αναλύσει, αλλιώς αντιλαμβάνεσαι τον αντίπαλο όταν αγωνιστείς για πρώτη φορά μαζί του και αλλιώς όταν μετρήσεις τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα μετά τον πρώτο αγώνα. Ελπίζουμε να πάρουμε ένα αποτέλεσμα που θα αυξήσει τις πιθανότητες μας για πρόκριση στον επαναληπτικό».

Για τις μεταγραφές:

«Ο κόσμος όταν δεν βλέπει το ιδανικό, είναι λογικό να ρωτάει. Η ουσία αυτή τη στιγμή είναι παρουσιάζεσαι σε τέτοιο βαθμό έτοιμος, ώστε να παίρνεις το αποτέλεσμα. Βλέποντας τα δεδομένα και ξέροντας ότι θα υπάρξουν και επιπλέον επιλογές στη συνέχεια, δεν μας ανησυχεί η ετοιμότητα».

Για την ετοιμότητα:

«Κάθε μέρα που περνά θεωρείται εποικοδομητική σε ότι αφορά την ετοιμότητα,. Καμία ομάδα δεν μπορεί να είναι έτοιμη μέσα του Ιουνίου. Αυτή τη στιγμή σημασία έχει είναι να παίρνεις την ουσία».

Για τους φίλους του ΑΠΟΕΛ που θα ταξιδέψουν στη Ρουμανία:

«Μόνο 230 εισιτήρια έχουμε στη διάθεση μας, υπολογίζουμε πως θα έχουμε γύρω στους 200».

Για την παρουσίαση της συνεργασίας με την Nurofen:

«Είχαμε κάνει τις ανακοινώσεις και για την Nurofen και για την Cobalt και για την Pari Mach. Ευχαριστούμε την Nurofen, θα υπάρξει επίσημη παρουσίαση και για τους άλλους δύο χορηγούς μας. Στη διάσκεψη για την Pari Mach θα παρουσιάσουμε και την πρώτη μας εμφάνιση».

Για τα τηλεοπτικά:

«Όπως είχαμε πει πολλές φορές στο παρελθόν, το ΑΠΟΕΛ βρίσκεται στην κορυφή της κατάταξης σε ότι αφορά την πιο εμπορική ομάδα του πρωταθλήματος. Οι επιτυχίες ορίζουν αυτή τη θέση. Είναι πραγματικότητα πως οι προσφορές που έχουμε είναι πολύ ενδιαφέρουσες και ανταποκρίνονται στο γεγονός ότι θέλουμε να έχουμε ένα συμβόλαιο που θα καθιστά το ΑΠΟΕΛ ως την ποιο εμπορική ομάδα στην Κύπρο. Είναι κάτι που θα εξεταστεί μέσα στο επόμενο δεκαήμερο και αν υπάρξει κατάληξη θα ανακοινωθεί. Μιλάμε με δύο από τις τρεις πλατφόρμες».

Για το αν υπάρχει πρόταση ύψους 3 εκατομμυρίων ευρώ:

«Δεν είναι σωστό να μιλάς για ποσά όταν δεν υπάρχουν υπογραφές. Είναι πραγματικότητα όμως ότι οι προτάσεις είναι πολύ ενδιαφέρουσες».

Για την ενίσχυση:

«Το θέμα του προγραμματισμού παραμένει ανοικτό αλλά κρατάμε και μια πισινή. Θέλουμε να περιμένουμε λίγες μέρες για να δούμε και το status της ομάδας στην Ευρώπη. Δεν υπάρχει κάτι χειροπιαστό, πρέπει να προσηλωθούμε στο παιχνίδι και όλα τα άλλα έπονται».

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X