Πιέζει

Ο Jørgen Skjelvik κάνει τα πάντα για να έρθει στον ΑΠΟΕΛ αφού ακόμα και σε δηλώσεις στη Νορβηγία πιέζει τη Ρόζενμποργκ να αποδεχτεί την πρόταση που έγινε από την ομάδα μας…

“Πιστεύω είναι πολύ ενδιαφέρον. Ο ΑΠΟΕΛ είναι ένας καλός σύλλογος, με σταθερή και ελεγχόμενη οικονομική κατάσταση. Είναι μία τοπ ομάδα στην Κύπρο και θα αγωνιστεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Επίσης, είναι σταθερά στην Ευρώπη για πολλά χρόνια»

«Αν έρθει πρόταση θα αποφασίσει η Ρόζενμποργκ αν είναι αρκετά καλή. Όμως, αν μιλάμε για πρόταση από τον ΑΠΟΕΛ τότε θα ήθελα να πάω εκεί. Αν πει το ναι η Ρόζενμποργκ, τότε θα μπω στο αεροπλάνο για Κύπρο. Το κλίμα εκεί μου αρέσει πολύ, δεν θα αποτελέσει πρόβλημα Εγώ δεν μίλησα με τον ΑΠΟΕΛ, αλλά το έκαναν οι ατζέντηδες μου, Mike Kjølø and Morten Wivestad».

Ακολούθως ο Σκιέλβικ αποκαλύπτει πως έμαθε από χθες το ενδιαφέρον του ΑΠΟΕΛ, ενώ δεν σχολίασε αν τον θέλουν και άλλες ομάδες. Και το ρεπορτάζ καταλήγει πως το  deadline για τις ομάδες που θα συμμετάσχουν στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ (συμμετέχει και η Ρόζενμποργκ) είναι την Πέμπτη τα μεσάνυχτα.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X