Πικρία

Ο Μπάλογκ δεν είναι καν στο πάγκο του ΑΠΟΕΛ αλλά σύμφωνα με τα όσα δηλώνει σε συνεντεύξεις στη χώρα του δεν απογοητεύεται.

Ο νεαρός δηλώνει ότι οι αρμόδιοι αναγνωρίζουν το ταλέντο του και πως ο ίδιος δεν νιώθει πικρία..

Σε ποια κατάσταση βρίσκεσαι, δεν αγωνίζεσαι τον τελευταίο καιρό…

«Είμαι εντάξει, μπορώ να αγωνιστώ ξανά ευτυχώς οι τραυματισμοί μου έχουν ξεπεραστεί. Μόνο οι αγώνες μου λείπουν για να είμαι στο επίπεδο που είχα πριν μερικά χρόνια.»

Τον Αύγουστο πήγες δανεικός στο ΑΠΟΕΛ…

«Δεν αγωνιζόμουν στην Παλέρμο. Η κατάσταση εκεί ήταν δύσκολη και όταν βρήκα την ευκαιρία να αγωνιστώ ξανά πήγα στο ΑΠΟΕΛ γιατί ήθελα να παίξω. Νιώθω καλά εδώ, οι συνθήκες είναι εξαιρετικές, έχω καλές σχέσεις με όλους. Όλοι με βοηθούν».

Βλέποντας τις εντεκάδες του ΑΠΟΕΛ, σπάνια βλέπουμε το όνομα σου…

«Αγωνίστηκα σε ένα φιλικό όταν ήταν προπονητής ο Μπρούνο Μπαλταζάρ. Τα πήγα καλά, έκανα πολλές καταστάσεις αλλά δεν σκόραρα. Στη συνέχεια έφυγε ο προπονητής και υπήρξε μια αλλαγή. Δεν είχα την ευκαιρία να αγωνιστώ. Είναι δύσκολο να μιλήσω και να απαντήσω στο ερώτημα σας. Μέχρι στιγμής δεν είχα την ευκαιρία να αποδείξω. Είμαι εκτός εντεκάδας αλλά κάνω τα πάντα, μένω μετά την προπόνηση για περίπου 30-40 λεπτά. Εξασκούμαι. Αναγνωρίζουν το ταλέντο μου, την τεχνική μου ικανότητα αλλά θα ήταν καλύτερα αν μπορούσα να το αποδείξω και στην πράξη».

Νιώθεις πίκρα;

«Νομίζω κάθε παίκτης σκέφτεται διαφορετικά. Κάποιοι το παίρνουν ευκολότερα, κάποιοι δυσκολότερα. Ούτε πικρία, ούτε απογοήτευση απλά δουλεύω. Ποτέ δεν θα εγκαταλείψω, ξέρω πως είμαι ικανός. Είμαι ακόμα νέος αλλά ξέρω πως σε αυτή την ηλικία πρέπει να παίζω όσο το δυνατό περισσότερο».

Για το μέλλον σου;

«Προς το παρόν δεν ασχολούμαι με τι θα συμβεί μετά το τέλος του δανεισμού μου. Θέλω να έχω καλή απόδοση εδώ. Το καλοκαίρι θα δούμε μπορεί να μείνω, μπορεί να επιστρέψω στο Παλέρμο ή θα πάω αλλού».

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X