Πιο δύσκολη και σπουδαία από ποτέ

Η φετινή χρονιά έχει τρομερές ιδιαιτερότητες και είναι για αυτό που η κατάκτηση του πρωταθλήματος θα είναι πιο δύσκολη και σπουδαία από κάθε άλλη φορά. Η αλλαγή προπονητή με την έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων, η αφύσικα πολλές αλλαγές στο ρόστερ μέσω κάθε μεταγραφικής περιόδου, η προβληματική στελέχωση και οι τραυματισμοί που θερίζουν δημιούργησαν μια κατάσταση που απαιτεί τρομερά σωστή διαχείριση.

Το βάθος στο ρόστερ και το ρευστό που υπάρχει επιτρέπουν τις διορθωτικές κινήσεις ενώ το μεγαλύτερο βάρος πέφτει στα όσα γίνονται καθημερινά στον Αρχάγγελο.

Ο Δώνης και το πολυπληθές επιτελείο του προσπαθούν μέσα από αυτά τα δεδομένα να δουλέψουν ακόμα και πάνω σε βασικά πράγματα που υπό άλλες συνθήκες θα τους απασχολούσαν εν καιρώ καλοκαιρινής προετοιμασίας.

Η μεσοαμυντική γραμμή του ΑΠΟΕΛ για παράδειγμα χτίζεται ξανά με παίκτες που δεν ήταν στο ρόστερ προ μηνών ή που δεν θεωρούνταν βασικοί.

Είναι για αυτό που αγώνες όπως αυτοί του κυπέλλου θεωρούνται εξαιρετικά χρήσιμοι αφού δίνουν στην τεχνική ηγεσία τη δυνατότητα να δοκιμάσει πράγματα και να βάλει χρήσιμα συμπεράσματα.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!