Ποιον ΑΠΟΕΛ θα δούμε την Τρίτη;

Είναι μια εβδομάδα αρκετή για να δούμε έναν εντελώς διαφορετικό ΑΠΟΕΛ την Τρίτη στο ΓΣΠ; Πως θα είναι διαφορετικός όταν η αρχική εντεκάδα δεν θα διαφοροποιηθεί; Πόσο αποτρεπτικός ήταν ο αγωνιστικός χώρος στην Ουαλία για να μπορέσουν οι παίκτες να κάνουν αυτά που ήθελαν;

Αυτά και πολλά άλλα συζητούνται ανάμεσα στους οπαδούς μας και η απάντηση τους θα δοθεί το βράδυ της ερχόμενης Τρίτης στο ΓΣΠ. Εκεί όπου ο Κρίστιανσεν και οι παίκτες θα πρέπει να παρουσιαστούν πιο έτοιμοι από ότι στον πρώτο αγώνα. Η TNS δεν είναι ομάδα που μπορεί να μας αποκλείσει εκτός και αν αυτοκτονήσουμε για δεύτερο συνεχόμενο 90λεπτό.

Οι παίκτες πρέπει να αντιληφθούν με καθυστέρηση ενός 90λεπτού ότι δεν μπορούν να κερδίσουν ούτε μια ομάδα επιπέδου μπυραρίας αν την υποτιμήσουν. Απαιτείται λοιπόν σοβαρότητα και αποφασιστικότητα.

Εν τω μεταξύ γίνεται ήδη πολύς λόγος για το 4-1-4-1 του Κρίστιανσεν και το κατά πόσο μπορεί να αφομοιωθεί έγκαιρα από την ομάδα. Ούτε και αυτό όμως μπορεί να αποτελέσει δικαιολογία όπως επίσης ούτε και η όποια τακτική θα ακολουθήσουν οι Ουαλοί στον επαναληπτικό.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!