Ποιος αντέχει την πίεση;

Η αγωνιστική που έρχεται θεωρείται κρίσιμη στην προσπάθεια όλων των ομάδων να φτάσουν ακόμα πιο κοντά στους στόχους τους και το ζητούμενο είναι ποια θα μπορέσει να κάνει το κάτι παραπάνω. Τα βαθμολογικά δεδομένα είναι τέτοια που καθιστούν την ομάδα μας το ακλόνητο φαβορί ενώ γίνεται μάχη για τη δεύτερη θέση μεταξύ Απόλλωνα και ΑΕΚ.

Από πιο μακριά (στο -7 από τον Απόλλωνα) είναι η Ομόνοια η οποία κάνει τα δικά της πλάνα στην ελπίδα ότι μπορεί να εξασφαλίσει έξοδο στην Ευρώπη.

Ο ΑΠΟΕΛ το Σάββατο θα αντιμετωπίσει για 3η φορά φέτος την ΑΕΚ σε έναν αγώνα όπου με νίκη θα μεταφέρει την πίεση στον Απόλλωνα ο οποίος την επόμενη θα έρθει στη Λευκωσία για να αντιμετωπίσει την Ομόνοια.

Ο βαθμός δυσκολίας του δικού μας αγώνα είναι μεγάλος. Το γεγονός ότι δεν κερδίσαμε φέτος την ομάδα του Καραπατάκη δεν είναι τυχαίο. Ιδιαίτερα στον τελευταίο αγώνα όπου είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια αποδεκατισμένη ΑΕΚ αλλά δεν μπορέσαμε παρά μόνο να τους ισοφαρίσουμε πρέπει να είναι στοιχείο που θα δώσει μεγαλύτερη αποφασιστικότητα και συγκέντρωση στους δικούς μας.

Και αν τα καταφέρουμε θα έχουμε κάνει ακόμα ένα βήμα για να το κατακτήσουμε πιο νωρίς από κάθε άλλη φορά.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!