Ποιος θα είναι ο παρτενέρ του Μοράις;

Ίσως το μοναδικό ερώτημα που καλείται να απαντήσει ο Κρίστιανσεν ενόψει του πρώτου αγώνα με την Άντερλεχτ είναι ο παίκτης που θα αγωνιστεί στη μεσαία γραμμή με τον Μοράις. Οι συγκυρίες και όχι μόνο στερούν τον προπονητή μας από τις πρώτες επιλογές του που είναι οι Βινίσιους, Μπερτόλιο και Κάνας οπότε υπάρχει θέμα.

Αυτό συμβαίνει γιατί ενώ θεωρητικά οι περισσότεροι από εμάς θεωρούν ως φυσική επιλογή τον Αρτύματα κάτι τέτοιο ουσιαστικά δεν έχει συμβεί φέτος. Στις ελάχιστες συμμετοχές του ως βασικός ο παίκτης αγωνίστηκε ως δεξί μπακ ενώ ούτε και στον αγώνα με την Ομόνοια δεν πήρε χρόνο συμμετοχής.

Απεναντίας ήταν ο Εμπεσίλιο που για ένα 20λεπτο πήρε θέση δίπλα από τον Μοράις προκειμένου να διαπιστωθεί η ετοιμότητα του.

Αυτό φυσικά δεν σημαίνει και πολλά πράγματα αφού υπάρχει ακόμα και το σενάριο οπου θα βρεθούν στο αρχικό σχήμα τόσο ο Αρτυματάς όσο και ο Εμπεσίλιο σε περίπτωση που επιλεγεί η διάταξη με ενισχυμένο κέντρο.

Εννοείται ότι η τελική απόφαση θα βασιστεί και στη αξιολόγηση των θετικών και αρνητικών στοιχείων που αφορούν την Άντερλεχτ.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X