Πειράματα αν δεν προλάβει ο Καρλάο

Οι τραυματισμοί είναι μέρος της ρουτίνας στον ΑΠΟΕΛ και με αυτά τα δεδομένα συνεχίζεται η προετοιμασία ενόψει του αγώνα με τον Απόλλωνα, με τον Κετσπάγια όμως να βρίσκεται στην πρίζα. Η μεγαλύτερη έγνοια του προπονητή μας σχετίζεται με τον παίκτη που θα καλύψει το αριστερό άκρο και η ελπίδα του είναι ότι ο Καρλάο θα κερδίσει την μάχη με το χρόνο. Η συμμετοχή του Βραζιλιάνου είναι αμφίβολη και μόνο αν αρχίσει από σήμερα να ανεβάζει ρυθμούς θα έχει καλές πιθανότητες να προλάβει τον αγώνα.

Με τους Αντωνιάδη, Ιωάννου και Αλεξάνδρου εκτός πλάνου, αν δεν προλάβει ούτε και ο Καρλάο, ο Κετσπάγια καλείται να βρει μια λύση που σίγουρα θα έχει δόση μεγάλη δόση ρίσκου. Ο τζόκερ Αρτυματάς ίσως κληθεί αυτή τη φορά να δώσει τη λύση, κάτι όμως που αν γίνει θα τον στερήσει από το κέντρο της άμυνας όπου αγωνίστηκε με επιτυχία στον τελευταίο αγώνα.

Είναι για αυτό που η απουσία του Καρλάο θα δημιουργήσει αλυσιδωτά προβλήματα αφού κενή είναι  και η θέση δίπλα από τον Αμορίν. Ο Κετσπαγια στον αγώνα με την Αγία Νάπα δεν έδωσε χρόνο συμμετοχής στον Αναστασίου που με την Σπάρτα ήταν θετικός αλλά δημιουργείται το ερώτημα του πώς θα λειτουργήσει αν βρεθεί και πάλι βασικός από το πουθενά σε έναν αγώνα όπου απαγορεύεται να μην κερδίσουμε.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!