Πήρε άριστα στο νέο του ρόλο

Ένα από τα θέματα που συζητούνται μετά την νέα μεγάλη σε έκταση σκορ νίκη της ομάδας είναι η απόφαση του Κετπάγια να μετακινήσει τον Βάντερ από τα άκρα στον κεντρικό άξονα. Ο Βραζιλιάνος σε αντίθεση με τις εκτιμήσεις που γίνονταν πριν τον αγώνα αλλά και τις προηγούμενες του συμμετοχές πήρε θέση πίσω από τον Καβενάγκι και με την παρουσία του έκανε τη διαφορά.

Η εκρηκτικότητα και τεχνική κατάρτιση του Βάντερ είναι τέτοια που τον κάνει ιδιαίτερα δημιουργικό και όταν κινείται μετωπικά κάτι που φάνηκε στον αγώνα με την Ένωση. Ο παίκτης ανταποκρίθηκε στον μέγιστο δυνατό βαθμό αφού είχε συμμετοχή στις πιο ουσιαστικές επιθετικές προσπάθειες της ομάδας ενώ έκανε και αυτό το κάτι παραπάνω που ήθελε ο Κετσπάγια με τα τρεξίματα του όταν η ομάδα αμυνόταν.

Είναι φανερό ότι ο Κετσπάγια αν και μέσω αγωνιστικών υποχρεώσεων δοκιμάζει πράγματα στην προσπάθεια του να βρει τον τρόπο με τον οποίο ο ΑΠΟΕΛ θα βγάλει το καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο. Η δοκιμή του Βάντερ στο κεντρικό άξονα φαίνεται να πέτυχε οπότε είναι πολύ πιθανό να τη δούμε ξανά.

Εννοείται ότι είναι μια επιλογή που αν εφαρμοστεί έχει προεκτάσεις και σε άλλους παίκτες. Ναι, αναφερόμαστε στον Στίλιτς.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!